Viețile noastre sunt fabricate de la naștere până la moarte

Viețile noastre sunt fabricate încă de la naștere. La fel, părinții noștri au fost spălați pe creier de către societate și mass-media. De asemenea, noi suntem spălați pe creier de către societate și de mass-media . 

Suntem în mod constant conduși în anumite direcții. Direcționați și conduși de puterile care nu ar trebui să fie ca noi să mergem mai departe și să acceptăm totul așa cum este. Suntem tratați ca niște oi, suntem manipulați și controlați.

Indiferent de modul în care vor să credem că vor găsi o cale, ele produc povești, situații și le răspândesc în toate mass-media, apoi se așează înapoi și zâmbesc la cât de inteligenți sunt.

Pentru a înțelege pe deplin acest articol, și modul în care viețile noastre sunt fabricate și manipulate de mass-media, vă rog insistent să urmăriți următorul clip:

Viețile noastre sunt fabricate de mass-media

Ei pot instiga revolte, demonstrații , furie și valuri uriașe de emoții. Emoția lor preferată este teama . O iubesc când ne temem și ne îngrijorăm. Ei produc situații în mod specific pentru agenda lor. Cele mai importante evenimente teroriste sunt produse pentru a speria, și a face omenirea să gândească și să răspundă într-un anumit fel.

Libertatea noastră ne este luată în fiecare zi, puțin aici și puțin. Atât de încet și sistematic, încât devine o rutină și un mod de viață și noi nu vedem.

Suntem făcuți să ne simțim vinovați dacă nu mergem împreună cu narațiunea oficială. Dacă nu suntem de acord cu mass-media și cu masele, suntem numiți nebuni. Dacă avem propriile noastre opinii despre ceea ce se întâmplă cu adevărat, suntem numiți teoreticieni ai conspirației.

Majoritatea oamenilor sunt atât de obosiți de a lucra și de a încerca să supraviețuiască, încât ei merg împreună cu aceste povestiri, și ei le cred sau nu mai sunt în stare să le observe.

Ei nu au timp să stea și să se gândească la aceste lucruri. Au făcut această rutină în așa fel încât să nu mai existe viață personală. Viața a fost organizată în acest fel, pentru a se asigura că nu avem timp să gândim.

Lucrăm în fiecare zi, având grijă de familiile noastre, de obicei ambii parteneri lucrează. Femeile care vor sta acasă și au grijă de copiii lor sunt privite cu dispreț.

Ce este mai important decât copiii noștri? 

Sistemul educațional va începe să-i programeze în curând. Programându-i în roboți mici care, vor crede tot ceea ce li se spune, și nu sunt încurajați să gândească și să facă lucruri pentru ei înșiși.

Toată lumea, opriți-vă un minut, opriți mașina de programare TV, opriți-vă telefoanele consumatoare de timp , opriți citirea ziarelor, nu vă mai gândiți la muncă.

Relaxați-vă, liniștiți-vă mintea, gândiți-vă pentru voi, ascultați-vă inima, cum  simțiți cu adevărat în relația cu viața voastră.

Este viața pe care o vrei?

Priviți în jurul lumii, războaiele , geoengineeringul , vaccinurile , OMG-urile ,flouri în apa noastră , lansarea 5G . Este oricare dintre aceste drepturi, este vreunul din acestea în beneficiul omenirii? E vreunul din ceea ce vrei cu adevărat?

Încet, adevărul va veni la voi, odată ce veți afla câteva adevăruri, veți dori să știți mai multe. În fiecare zi, într-un fel, veți găsi timp pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat în lumea de azi.

Adevărul va sufla mintea pentru o vreme, te va face supărat, foarte supărat, atunci te va face trist, așa de trist. În cele din urmă veți trece prin toate acestea, nu veți mai fi o oaie, veți fi parte a lumii care sa trezit.

Nu sunteți singuri atunci când se întâmplă acest lucru.

Sunt mulți dintre noi în lume, încercând în fiecare zi să trezim mai mulți oameni, până când masa critică a fost atinsă și oamenii vor fi liberi încă o dată.

Apoi veți trăi în lumea reală, nu în lumea fabricată.

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!