Universul nostru este un program de calculator?

Universul nostru este un program de calculator? Anunnaki și-au creeat propriul univers cu ajutorul unui obiect foarte puternic, numit Tableta Destinelor.

În acest Univers, ei au putut elimina legile fizice pe care le cunoaștem astăzi, astfel putând ridica și construi tot ceea ce pentru noi reprezintă un mister.

Universul nostru este un program de calculator?

Este posibil ca întregul Univers să funcționeze ca un computer gigantic? Cu alte cuvinte: Trăim o realitate virtuală?Probabil din această idee a apărut filmul bine cunoscut, numit „Matricea”.

Astăzi, avem mijloacele de a crea roboți(Robotul Sophia), care sunt capabili să exprime emoții similare cu ale noastre. Putem copia și replica toate sentimentele și emoțiile noastre și le putem încărca într-un robot, similar cu Sonny din filmul „I Robot” – pentru că totul este software!

Să presupunem că un guvern, sau altcineva mult mai puternic care conduce guvernele, decide să reproducă lumea noastră într-un program de calculator, similar cu jocuri ca Sims sau Second Life.

Tot ce are nevoie este un plan bun, mari programatori și servere uriașe – toate realizabile.

Apoi, ei creează persoane virtuale cu sentimentele, emoțiile și capacitățile exacte ale unei ființe umane regulate(normale). Ei aleg să le numească „vihum”, de la oameni virtuali.

Software-ul le permite să trăiască, să mănânce, să lucreze, să creeze, să crească și să moară. Planeta lor este o replică exactă a planetei noastre și vihumii respectă aceleași legi ca și noi.

 

Sonny winking – iRobot

Programatorii încep să construiască o planetă minunată, cu milioane de specii de copaci, plante, animale, păsări, pești și insecte. Ei decid că vihumii ar trebui să înceapă de la zero. Ei vor trebui să descopere focul, să folosească unelte și așa mai departe.

Pentru ca vihumii să fie diferiți ca indivizi, programul generează caracteristici aleatorii pentru fiecare vihum nou „născut”.

Acum, nou-creatul „Johnny” îi place înghețată și sifonul, în timp ce mamei lui îi place ciocolata și sucul de mere. Într-o frază, programatorii își fac viața o replică exactă a vieții noastre, iar planeta lor virtuală este la fel ca a noastră .

Screenshot de la jocul ” Sim City 4 „

Dar programatorii au o dilemă:

Ar trebui să implementeze, de asemenea, necesitatea somnului pentru oamenii lor virtuali, sau este doar o pierdere de „timp”? În cele din urmă, ei decid că „somnul” este o caracteristică utilă, deoarece va trebui să actualizeze și să îmbunătățească constant serverele, programele, caracteristicile etc.

Modernizarea va fi implementată în timpul somnului. Pentru ca operatorii umani să interfereze în mod direct cu vihumii, ei decid să implementeze și visele. Acum, operatorii pot oferi sugestii prietenilor lor virtuali despre ce să facă, dar, desigur, le revine dacă vor decide să urmeze visele sau nu – aceasta este frumusețea jocului.

Să presupunem că lucrarea este completă și că programul funcționează perfect. Vihumii nu știu că nu sunt „adevărați” ființe umane, iar lumea lor este de fapt un program virtual, care rulează pe un server gigantic.

Dar programatorii nu sunt încă destul de mulțumiți, și vor, într-un fel, să interacționeze cu toate vihumii în același timp, dar fără a-și întrerupe viața normală. Deci, ei decid să creeze o „rețea” ascunsă și să conecteze toate vihumele.

Cumva similar cu conceptul de „conștiință comună”. Programatorii au acum posibilitatea de a vedea ce obiective comune au amicii lor virtuali și pot adăuga și câteva sugestii în această rețea.

Ulterior, programatorii decid să creeze un program foarte important, dar greu de realizat. Cei care sunt capabili să-l realizeze, vor învăța toate secretele lumii lor.

Dar cine sunt cei care merită acest privilegiu?

Programatorii decid în unanimitate că cei care își pot „trăi” viața în armonie cu programul sunt cei care merită acest dar.

La fel ca în lumea reală, nu este mult timp înainte ca unele dintre vihum-uri să înceapă să facă probleme. Ei distrug armonia și încep să apară luptele, și crimele peste tot. Programatorii nu au nici un mijloc de a pedepsi pe cei care fac probleme, fără să interfereze cu viața lor într-un mod vizibil, fără a menționa că nu au timpul necesar pentru a face față fiecărui conflict.

Ei înțeleg imediat că singura modalitate de a face acest program să funcționeze pe o scară masivă (miliarde vihumuri) este să pună în aplicare o caracteristică capabilă să gestioneze automat programul.

Dar ce caracteristică?

Din fericire, unul dintre programatori este foarte familiarizat cu așa-numita „lege karmică”, adică cauza și efectul sau acțiunea – reacțiunea. Toată lumea înțelege că aceasta este cea mai bună caracteristică pentru gestionarea automată a programului și, cu atât mai important, este corect.

Acum vihumii care generează lucruri pozitive în viața lor vor fi înconjurați de armonie și fericire.Fiecare acțiune pozitivă va fi recompensată de acest „efect de bumerang”.

Nu numai că vihumii pozitivi vor trăi vieți minunate, dar vor putea, de asemenea, să atingă acest nivel superior în program, care le permite să deblocheze misterele existenței lor.

În acest moment, programatorii pot chiar să accelereze jocul. Ei aleg să accelereze de 50 de ori și acum, creatorii lor trăiesc de 50 de ori mai mult decât vihumii.

Din nefericire, la această viteză, durata vieții unui vihum este foarte scurtă, în comparație cu viața creatorilor lor. În plus, toți programatorii au devenit atașați de primele personaje generate și sunt curioși să știe cum vor evolua vihumurile lor preferate.

Din fericire, unul dintre ele are o idee strălucită!

– „Băieți, să presupunem că reîncarnarea este reală”, a spus el. „De ce nu implementăm această caracteristică în programul nostru? Să creăm un program secundar și să atașăm niște „suflete” corpurilor lor. După ce vor muri, sufletele vor intra în programul secundar și își vor planifica următoarele încarnări. Nu ar fi minunat?

Toată lumea este încântată de această idee și în curând aduce conceptul la un nivel complet nou.

– „Ce se întâmplă dacă de fapt interacționăm cu ei în timp ce ei sunt” morți „și ajută chiar și pe unii dintre ei să-și planifice următoarele încarnări?”, A spus al doilea programator, „și imediat ce renasc, vor uita pur și simplu tot ce sa întâmplat în timp în programul secundar.”

Ideea este îmbrățișată cu bucurie de toți și entuziasmul general crește brusc. Personajele lor preferate vor fi nemuritoare și vor putea chiar să interacționeze cu ele. Ei încep să lucreze la noul lor program, dar nu au nici o idee cât de grea va fi lucrarea! Acest nou program, această viață secundară, este la fel de greu de creat ca și primul.

Ei trebuie să implementeze o mulțime de caracteristici noi, să creeze noi personaje care să ajute și să-și educe vihumii în timp ce sunt morți. Ei numesc caracterele de ajutor, Angels(îngeri), și le permit să acceseze o bază de date special construită, unde au acces la o mulțime de răspunsuri.

Ei le recompensează cu o stare de fericire permanentă pentru munca lor grea și posibilitatea de a evolua la niveluri și mai înalte, unde informațiile devin din ce în ce mai elaborate.

Ei au decis, de asemenea, că vihumii care au putut accesa „nivelul ascuns” al programului și care au învățat toate secretele, pot lucra acum în programul secundar și-i pot ajuta pe ceilalți vihum-uri să-și atingă acest nivel.

– „Este pur și simplu inutil să-i trimiteți înapoi dacă au învățat toate lecțiile. Acum sunt mult mai valoroase în programul secundar „, spune unul dintre programatori.

Ei le numesc simbolic „sfinți”, pentru că s-au comportat atât de bine și au adăugat atât de multă frumusețe în lumea lor virtuală.

Programatorii au acum așteptări foarte mari, pentru că ei văd cât de ușor poate deveni lumea virtuală perfectă. Dacă vihumii înțeleg legea karmică, ei vor crea cu siguranță numai pozitivitate și evoluția lor va fi rapidă și minunată.

Dar vihumii îi dezamăgesc zi de zi!

La început încep să vâneze animale pentru mâncare. Potrivit acestora, este mult mai ușor să ucizi și să hrănești, decât să lucrezi cu pământul și să crești mâncarea. De asemenea, încep să se omoare între ei pentru posesiunile materialiste. Acest lucru aduce o mulțime de karma negativă vieților lor și se înconjoară practic cu negativitate de la început.

În timpul așa-numitei lor moarte, programatorii le explică cât de deosebite sunt și le învață să se comporte ca un singur organism, deoarece aceștia sunt de fapt unii – toți făcuți din același lucru (toate programele, jocurile sau programele de calculator sunt realizate din modele numerice numit BITS, o comandă rapidă a cifrelor binare și cifrele binare înseamnă că toate informațiile sunt codificate în modelele de „1” și „0”, întregul lor program fiind realizat din 1 și 0, de la vihumuri la mediul înconjurător. biți de informații).

Dar, din păcate, de îndată ce renasc în programul principal, ei se întorc la acțiunile lor inutile, negative.

Singura soluție, fără a interfera prea mult, este de a trimite câțiva „mesageri” în realitatea lor și de a le educa. Sperăm că vihumii vor accepta învățăturile și îi vor pune în aplicare în viața lor.

Programatorii decid că Îngerii și Sfinții ar trebui să aibă posibilitatea să se în-trupească din nou, dacă vor decide, dar cu acces mult mai mare în programul secundar. Ei vor fi îndrumați și ajutați în copilărie și vă vor ajuta să vă amintiți cine sunt și care sunt misiunile lor. Similar lui Isus și altor învățători spirituali.

Dar, din păcate, majoritatea vihumurilor nu sunt foarte receptive. Unii dintre ei nu cred un cuvânt, alții acceptă cunoștințele, dar nu știu cum și ce să schimbe. Vihumii mai puternici îi percep ca pe o amenințare pentru micile lor „imperii” și decid să le elimine.

Doar câteva dintre vihum-uri pot să facă o diferență, ci pentru că sunt fie asuprite de societate, fie greșit înțelese, ei decid să se retragă în munți. Ei creează acolo comunități mici și trăiesc în armonie cu întreaga Creație – la fel ca și călugării budiști și alte comunități spirituale.

Programatorii umani sunt foarte dezamăgiți. Toate eforturile lor au fost în zadar! Unele dintre vihum-uri chiar au creat culte false și religii pentru a beneficia de naivitatea celorlalți.

Ei au ridicat mari averi predicând minciunile și promovându-le ca fapte. În loc să învețe vihumii cum să realizeze perfecțiunea și cum să trăiască în armonie, ei îi încurcă și îi sperie cu o mulțime de teorii nonsens și apocaliptice.

Programatorii văd toate eforturile depuse!

Accelerarea programului mai mult, acum văd o specie de vihum foarte evoluată, foarte asemănătoare cu a noastră. Există mici diferențe, desigur, în domenii precum arhitectura, moda sau transport. Dar văzând imaginea mai largă, vihumii și creatorii lor au evoluat într-un mod foarte asemănător.

Programatorii sunt acum speriați să privească în viitor. Războaiele aflate în desfășurare și armele puternice reprezintă o amenințare constantă pentru echilibrul fragil al lumii lor.

Creatorii pur și simplu nu doresc ca munca lor grea să fie distrusă, astfel încât să încetinească viteza și să înceapă să caute soluții. Ei vor să ajute vihumii să depășească toate provocările.

Etapa finală 

Pentru a găsi o soluție, programatorii decid să creeze alte lumi și alte specii, dar doar puțin asemănător vihumurilor. Cu cât sunt mai diverse, cu atât este mai bun experimentul. Ei vor să vadă ce este nevoie ca o specie să descopere perfecțiunea.

Acum, creatorii își atribuie o misiune și mai dificilă: să creeze un Univers întreg, cu mii sau poate milioane de planete diferite și variante variate de vihumuri. Desigur, ar fi inutil să creăm numai vihumuri originale oriunde în Univers. Programatorii știu deja aproape totul despre ei, deci decid să creeze lumi total diferite.

Aceste specii nou create vor arăta diferit, vor gândi altfel, vor comunica în moduri diferite și vor respecta chiar legi ușor diferite.

După câțiva ani, programatorii au reușit să creeze mii de specii diferite, doar puțin asemănătoare cu vihumurile originale. Toate aceste specii și planetele lor de origine fac parte acum din același program gigantic virtual.

Acum, să presupunem pentru o secundă că sunteți un vihum însuți, trăind într-o lume complet virtuală, parte a unui program elaborat. Ai fi conștient de asta?

Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!