Un ciudat „nor tubular” se întinde pe mai mulți kilometri în USA

Un nor uriaș asemănător cu o țeavă a fost văzut în USA peste cerul din Tennessee și a lăsat locuitorii locali uimiți. Mulți martori au început să încarce fotografii ale acestui nor circular și ciudat pe Facebook, iar unii dintre ei au spus că arata ca un OZN.

Dar așa cum suntem obișnuiți, imediat mass-media și-a făcut datoria băgând la înaintare meteorologii, care au intervenit prompt și au identificat fenomenul ca un „nor de rulare”, un subgrup rar de nori de arc care se formează adesea înaintea unei furtuni.

Ăștia ne cam iau de maimuțoi. Se formează adesea…

Acești nori rari, care arată ca o viziune apocaliptică, au fost numiți oficial ca un nou tip de nor, anul trecut,

A se citi despre inversarea polilor magnetici ai pământului

După ce au fost divulgat online de postul local de televiziune WMC-TV, meteorologii au intervenit și au reușit să aplaneze îngrijorările legate de acest eveniment.

Un ciudat "nor tubular" se întinde pe mai mulți kilometri în USACredit: Angis Hutton / Facebook Potrivit Serviciului National de Meteorologie (NWS) din SUA. UU. (NWS),

Aceste tipuri de nori pot fi imenși. Potrivit unui martor, supranumit Hutton, acest nor, măsurat aproximativ 160 de kilometri de la nord la sud.

Există două tipuri de nori circulari, „nori tubulari” și „nori platformă”.

Norii platformă s-ar găsi de obicei de-a lungul marginii unei furtuni. Norii tubulari sunt orizontali și nu se conectează la sol.

Când un flux descendent al unei furtuni avansează face ca aerul umed şi călduros să crească şi apoi să se răcească sub punctul de rouă pentru a forma un nor.

Atunci când acest lucru se întâmplă uniform pe o suprafață extinsă, se poate forma un nor rotativ. Exact așa cum vedem aproape în fiecare zi, înaintea unei furtuni.

Oficiul British Met și Organizația Meteorologică Mondială a declarat că a ajuns la această concluzie după o investigație amănunțită, privind mai multe imagini cu acest tip de nori trimise de amatorii din întreaga lume.

Deci sub nici o formă nu se pune vorba de o cercetare. Doar supoziții…

În luna martie, un dulgher și fotograf pe nume Curtis Christensen din New Orleans a capturat imagini impresionante ale unui nou clopot. Omul de 52 de ani a postat fotografia online și a spus că a fost uimit de răspuns.

El a spus:

Este sfârșitul unui front rece semnificativ care mătură SUA. În acest moment al anului, avem fronturi importante și mă voi poziționa pentru a vedea cum se dezvoltă, dar n-am mai văzut asa ceva. Toată lumea este uimită. 

” Un alt nor neobișnuit a fost văzut de locuitorii din Richmond, Virginia. Norul impresionant sub formă de tub a străbătut orizontul Virginiei ca o minge de foc care se rostogolea.

Nor circular in Virginia USA Credit: ViralHog

Amestecat cu culorile răsăritului de soare, norul format într-un cilindru tubular lung, care strălucea în portocaliu și trandafir, dând aspectul că explodează.

Un fotograf amator care a pozat norul, a relatat pentru Viral Hog:

Mă pregăteam de muncă și am văzut o strălucire roz mișcându-se în bucătăria mea în timp ce făceam cafea. M-am uitat prin jaluzele să văd acest tub circular magic plutind pe cer, schimbând culorile chiar deasupra complexului meu de apartamente. Cerul întotdeauna mă surprinde, dar acest lucru a fost un spectacol ciudat. „

Sursa: DailyMail

Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!