Uitați de Agenda 21: Agenda 2030 a ONU va „transforma lumea”-și nu într-un mod bun

Dacă credeți că Agenda 21 a fost rea, încă nu ați văzut nimic. Așteptați până veți afla ceea ce în pregătește Agenda ONU 2030  pentru noi toți. Din nou, Germania a avansat cu ideile lor de a accelera sosirea unui guvern mondial. 

În timp ce toți ochii erau ațintiți la Obama și la discursul lui despre NWO, ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, a dat o adresă care a trecut aproape neobservată:

„Am putea, de asemenea, să alegem să ne punem credința în puterea diplomației sau să ridicăm umărul”, în fața conflictelor din Siria , Libia , Irak și Yemen, a spus el, menționând că Europa se confruntă, de asemenea, cu o opțiune de luptă pentru a ține împreună regiunea sau permițându-i să se destrame din nou și să fie depășiți de populiști.

„Statele Unite se confruntă, de asemenea, cu o alegere; în șase săptămâni, și aici, alegerea se referă la retragerea presupusă dintr-o lume de criză, sau cooperarea cu partenerii internaționali pentru a rezolva unele dintre aceste probleme, continuă el, menționând că această alegere „este importantă pentru noi toți. ”

Ce se înțelege prin asta?

  • Un ultimatum pentru USA?
  • UE e pe punctul de a rupe relațiile cu USA?

 

Într-adevăr, „retragerea, demisia, sau responsabilitatea pentru un viitor mai bun; aceasta este alegerea în multe locuri „, a afirmat el.

Organizația Națiunilor Unite va rămâne un forum central pentru abordarea acestor probleme, a afirmat el.

În contextul tuturor reuniunilor de criză, „îmi dă speranța că am făcut o alegere importantă, alegerea corectă, a direcției pe care dorim să o luăm și că am ales unitatea și durabilitatea”, a declarat el, numind Agenda 2030 un pact global care este și reprezintă punctul de convergență pentru combaterea sărăciei și a subdezvoltării.

Ce este Agenda 2030? 

Am auzit cu toții de Agenda 21, dar Agenda 2030 nu este atât de familiară. Agenda 2030 subliniază egalitatea de gen și rasă, eradicarea sărăciei și abolirea totală a violenței și a urii.

Aceasta prevede că lumea viitoare se bazează în întregime pe aceste obiective și că singura modalitate de a realiza aceste lucruri este dezvoltarea durabilă și controlul schimbărilor climatice, iar planeta va fi, de asemenea liberă în totalitate până în 2030.

Acum știm când vor ca preluarea să fie completă: anul 2030.

Iată câteva dintre punctele pertinente din Agenda 2030:

 • De fapt, Agenda 2030 a intrat în vigoare în ianuarie 2016.
 • Titlul complet este „Transformarea lumii noastre: Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă”.
 • Domeniile acoperite de Agendă sunt oameni, planetă, prosperitate, pace și parteneriat.
 • Cele 17 obiective principale și 169 de sub-obiective ale Agendei urmăresc să valorifice Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului și să completeze obiectivele care nu au fost atinse.
 • „Declarația” convenită la reuniunea Organizației Națiunilor Unite din New York are 53 de puncte.
 • Punctul 2 stabilește tonul: „În numele popoarelor pe care le deservim, am adoptat o decizie istorică privind un set cuprinzător, cuprinzător și orientat spre oameni, de obiective și ținte universale și transformative. Ne angajăm să lucrăm neobosit pentru implementarea completă a acestei Agende până în 2030 „.

Este repetitiv spre extrem, în mod constant subliniind sfințenia Națiunilor suverane și spunând că aceste probleme se aplică la fiecare persoană unică de pe planetă.

Deci, se pregătește Agenda 2030 pentru sosirea unui guvern monial?

Exact. Este cu totul imposibil să realizăm ceea ce au stabilit fără un guvern mondial, Noua Ordine Mondială pe care am auzit-o atât de mult în ultimii ani.

Acestea sunt lucrurile pe care le vor spune că vor fi realizate până în anul 2030, toate țările păstrând într-un mod miraculos cultura, resursele și economiile proprii:

 • Eradicarea totală a foamei pe planetă.
 • Total eradicarea inegalității rasiale pe planetă.
 • Eradicarea totală a sărăciei pe întreaga planetă.
 • Eliminarea totală a inegalităților de gen pe întreaga planetă.
 • Eradicarea totală a războiului pe întreaga planetă.
 • Eradicarea totală a malariei și a altor boli transmise de țânțari de pe planetă.
 • Eradicarea totală a tuberculozei pe planetă.
 • Un standard de educație stabilit pentru fiecare copil de pe planetă.
 • Apă curată și salubritate pentru fiecare persoană de pe planetă.
 • Un loc de muncă decent pentru fiecare lucrător de pe planetă.
 • Creștere economică durabilă în fiecare țară de pe planetă.
 • Agricultura durabilă pe planetă.
 • Producția durabilă de animale pe planetă.
 • O reducere a utilizării resurselor naturale în fiecare țară de pe planetă.
 • O reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră în toate națiunile industrializate de pe planetă.
 • O reducere a evenimentelor de inundații și de secetă este locația susceptibilă din întreaga lume.

Foarte important: Toate cele de mai sus sunt decodificate în link-ul de mai jos

Decodificare Agenda ONU 2030: planul pentru înrobirea globală

Există și alte șanse și sfaturi pe care le-au aruncat, dar concluzia este că intenționează ca toate aceste lucruri să fie făcute până în anul 2030.

Într-adevăr? Sincer?

Există abia o jumătate de duzină de țări pe planetă care se pot angaja într-o conversație fără nici un dezacord și se așteaptă sincer să credem că va exista suficientă cooperare internațională, păstrând în același timp suveranitatea națiunii, pentru a atinge chiar un singur scop de pe această listă?

Statul islamic va fi prietenul nostru?

Criza migranților se va rezolva?

India va da apă Pakistanului?

Coreea de Nord și Coreea de Sud  se vor îmbrățisa?

Iranul va înceta să facă bombe nucleare?

Israelul și Palestina vor strânge mâinile și vor rezolva diferențele?

Corect …

Obținerea oricărui scop din această listă este imposibilă dacă un singur guvern nu solicită focurile și nu impune condiții prin care obiectivele devin realizabile.

Asta înseamnă eliminarea statutului suveran pentru națiunile individuale. Înseamnă o grămadă uriașă de bani alcătuită din bani de la fiecare națiune care are bani pentru a finanța aceste inițiative.

Globalismul tocmai a dobândit un sens cu totul nou.

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!