ECUADOR EXPUNE ÎN MOD PUBLIC PRIMELE SCHELETE ALE UNEI RASE VECHI DE GIGANȚI

ECUADOR EXPUNE ÎN MOD PUBLIC PRIMELE SCHELETE ALE UNEI RASE VECHI DE GIGANȚI

În provincia de sud, la granița dintre Ecuador și Peru, au fost descoperite multe relicve ciudate … oase și schelete complete, foarte asemănătoare cu oamenii, dar de dimensiuni incredibile!

GIGANȚII, DE ȘAPTE ORI MAI MARE DECÂT O FIINȚĂ UMANĂ

Aceste rămășițe de schelete au fost dispersate de mai mulți ani în diferite părți ale văilor provinciei. Mai multe fragmente au fost redirecționate către Institutul Smithsonian din Statele Unite ale Americii, pentru ca oamenii de știință să studieze densitatea, vârsta, greutatea etc.

Acest anunț a fost difuzat într-un program de televiziune din Ecuador, care a durat două ore, regizat de renumitul regizor Alfonso Espinosa de los Monteros.

Se știe că alte câteva relicve și fragmente importante sunt colecții private, de către persoane care nu sunt interesate să le dezvăluie, cel puțin nu cu publicul.

Dintre cele șapte fragmente diferite menționate, ele au fost studiate de oameni de știință și de anatomiști și au confirmat că făceau parte dintr-un schelet uman care era de șapte ori mai mare decât o ființă umană modernă.

GIGANȚII DIN BIBLIA CREȘTINĂ

Se menționează în Geneza prezența giganților în acele zile.

În acel timp au existat giganți pe pământ și după ce fiii lui Dumnezeu s-au alăturat fiicelor oamenilor și au născut copii. 

Aceștia erau celebrii eroi din antichitate. 

„Produs al unirii dintre fiicele oamenilor și copiii lui Dumnezeu, apare (Nephilim în ebraică: נפלים), astfel încât se poate presupune că nu erau ființe umane.

Giganții după potop

Giganții sunt însă menționați și în Biblie, iată câteva pasaje care arată:

Domnul a vorbit cu Moise, zicând:

  • trimite câțiva oameni să exploreze țara Canaanului „numerele 13:1.

După 40 de zile, exploratorii au spus toate următoarele:

  • pământul pe care l-am călătorit și explorat este un tărâm care-și devorează locuitorii săi.
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!