Nikola Tesla este un extraterestru de pe Venus: Documente FBI desecretizate

FBI a declasificat documentele: Nikola Tesla a fost extraterestru și a fost adusă pe Pământ de pe Venus. 

Potrivit documentelor declasificate ale FBI, există o scrisoare care menționează că Nikola Tesla a fost adus pe Pământ de pe planeta Venus când era doar un copil.

Nikola Tesla este un extraterestru de pe Venus: Documente FBI desecretizate

Scrisoarea în discuție menționează modul în care Nikola Tesla a inventat cu succes un dispozitiv care ar putea fi utilizat pentru comunicarea interplanetară. Documentul explică faptul că inginerii Tesla a construit după moartea lui Tesla în 1950 un aparat, și de atunci au fost în contact cu „vehicule spațiale“.

În plus, documentul FBI menționează modul în care Tesla a fost un venusian, care a fost adus pe Pământ ca un copil în 1856 și a fost în grija domnului și doamnei Tesla într-o provincie muntoasă din fosta Republică Iugoslavia astăzi Croația.

Nikola Tesla a fost extraterestru

Toată lumea iubește o conspirație, și acum avem ce mai mare conspirație pentru a sugera că Nikola Tesla, unul dintre cele mai mari minți științifice care au trăit vreodată pe Pământ a fost un extraterestru.

Și nu, nu e ceva aruncat în vânt , nu este un fals, deoarece acest lucru este , de fapt menționat și în scris, într-un document FBI desecretizat, disponibil gratuit aici .

Documentele declasificate eliberate de FBI menționează o serie de lucruri interesante despre Nikola Tesla. Documentul este disponibil gratuit pe site-ul FBI, este datat 14 iunie 1957, și intitulat „Buletinul sesiunii interplanetare“ menționează , de asemenea, o serie de probleme controversate.

În urma transcrierii documentelor:

CONFERINTA – de George Van Tassel și Dan Fry in Ballroom Hotel Diplomat, 110 West 43 Street, New York, 20, joi, 20 iunie 1957. Dragi prieteni:

Potrivit documentelor declasificate ale FBI, există o scrisoare care menționează că Nikola Tesla a fost adus pe Pământ de pe planeta Venus când era doar un copil.

Informațiile de mai sus au fost furnizate de George King, editorul Cosmic Voice, 88 The Drive Mansions, Fulham Road Londra SW 6.  George King este considerat cel mai bun contact telepatic pe care oamenii îl au cu spațiul.

Evident, cele mai remarcabile detalii menționate în documentul FBI sunt următoarele:

“… Oamenii din spațiu i-au vizitat de multe ori ingineri Tesla, și le-au spus că Tesla a fost un extraterestru de pe Venus, a fost adus ca un copil în 1856, și sa dus la domnul și doamna Tesla într-o provincie muntoasă în Iugoslavia “.

documente declasificate ale FBIDetaliile și transcrierile anterioare pot fi verificate aici . De asemenea, puteți accesa fișierele PDF care conțin detaliile menționate mai sus, precum și alte informații referitoare la Tesla prin intermediul acestui link .

Pentru a merge mai adânc în subiectul în cauză, Van Tassel a susținut că a fost în contact de o navă spațială de pe Venus. A fost invitat la bord, unde „străinii” i-au dat verbal și telepatic o tehnică de întinerire a corpului uman.

Aparatul a fost în cele din urmă construit și numit „Integratron” și se presupune că a fost construit parțial cu cercetarea lui Nikola Tesla.

George King a fost fondatorul așa-numitei societăți Aetherius, o mișcare religioasă bazată pe contactul extraterestru. King a susținut că Societatea Aetherius a fost rezultatul contactului extraterestru pe care la numit „Maestrii Cosmici”.

Societatea Aetherius combină afirmațiile despre OZN-uri, yoga și idei din diferite religii ale lumii, în special hinduismul, budismul și creștinismul.

Cartea „Întoarcerea porumbelului” a fost dedicată lui Nikola Tesla și, potrivit GoodReads, oferă răspunsul științific la marile nevoi spirituale ale lumii de azi.

Această carte, scrisă de Margaret Storm este considerată astăzi ca o operă de ficțiune, care nu oferă nici o dovadă în sprijinul afirmațiilor precum că Tesla a fost un extraterestru de pe Venus, sau dintr-o altă dimensiune.

Cu toate acestea, mulți cititori sunt de acord ca Storm oferă o viziune complet diferită de Tesla, viața lui, casa lui și munca lui ..

Ce părere ai despre această teorie fantastică a lui Nikola Tesla?

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!