Nibiru, cei născuți de două ori și Marea Piramidă

Știați că numeroși faraoni egipteni și profeți au fost cunoscuți ca „cei născuți de două ori”? Nu este un termen despre care se citește în manualele egiptene de zi cu zi. Revistele mainstream, cum ar fi National Geographic și Discovery, ei nu vor aborda niciodată subiectul despre cei născuți de două ori.

De ce? Care este întreaga controversă?

Ei bine, pentru început, procesul de inițiere de a deveni o persoană de două ori născută implică întinderea în interiorul sarcofagului de granit din cadrul Camerei împărătești a Marii Piramide , toate în scopul de a avea o experiență în afara corpului.

Astfel, sufletul eliberat din corpul său muritor începe să comunice cu cealaltă parte și are o revelație că el sufletul, este într-adevăr nemuritor.

În plus, după dobândirea unei cantități infinite de înțelepciune, sufletul renitră în corpul inițiatului din interiorul sarcofagului de piatră (numit „Mombrea renașterii”) în care el devine din punct de vedere fizic transformat într-un alb strălucitor, acum vrednic de a deveni Faraon.

În cele din urmă, absolventul de două ori născut este onorat și ținut în mare considerație ca un zeu care trăiește fizic, de către populația egipteană antică.

Mai important, investigația a scos la iveală faptul că „cei născuți de două ori” colectau informații astronomice despre un planetoid roșu aprins care se întoarce periodic numit „Frightener” (sau Nibiru).

  1. „Inițiere și inițiați” (Theosophy Magazine, vol. 11, nr.5, martie 1923, pag. 220-223)

„[Cel aspirant] a fost lăsat să rămână în această stare timp de trei zile și trei nopți, timp în care E-ul său spiritual a fost pus să comunice cu zeii, a coborât în ​​Hades … să facă lucrări de caritate pentru ființele invizibile, suflete ale oamenilor, sau spirite elementare; corpul lui rămâne tot timpul într-o criptă a templului sau într-o peșteră subterană. În Egipt [el] a fost plasat în sarcofag în camera regelui a piramidei de Cheops…”

Scopul Marii Piramide

Așa că se pare că teosofii, împreună cu preoții și cărturarii egipteni antici, știau în mod inerent tot timpul, scopul sarcofagului de piatră din Marea piramidă. A fost pentru a atinge statutul de două ori născut!

Din nou, egiptologii conservatori vă va spune că sarcofagul de piatră, adăpostit în camera regelui nu este nimic mai mult decât un mormânt de înmormântare pentru Faraonul Khufu sau Cheops.

Conform cercetărilor, această idee nu poate fi decât departe de adevăr! De aceea intenționez să documentez ritualul de inițiere de două ori născut de la început până la sfârșit și să vă sugerez că acesta a fost unul dintre motivele primordiale pentru care Marea Piramidă a fost construită.

Cu alte cuvinte, Marea Piramidă a fost construită de inițiați pentru perioada de inițiere. Asta-i tot. E atât de simplu!

Să analizăm mai întâi un pic mai adânc în ceea ce alții au spus despre riturile de inițiere în Marea Piramidă.

     2. Peter Tompkins (Secrets of the Great Pyramid ©1971 Pages 256-257)

  • „Mai mulți autori au exprimat opinia că există o strânsă legătură între Marea Piramidă și ceea ce este cunoscut sub numele de Misterele egiptene, adică cunoașterea secretă posedată de ierarhia inițiaților comunicată celor care i-ar putea dovedi utilitatea trecând printr-o perioadă lungă de pregătire și studiile severe, un fel de sistem care a fost adoptat de astfel de societăți ca templierii, rosicrucienii și masonii „
  • ” Cunoașterea ciclurilor astronomice și aplicarea lor făceau de asemenea parte din învățătura antică inițiatoare. În acele zile, spune William Kingsland, mare cercetător al piramidei, astronomia nu era simpla știință a mecanismului cerurilor, ci era strâns legată de … „o știință profund esoterică legată de ciclurile mari [inclusiv ciclul lui Nibiru] despre evoluția omului, înțeleasă doar de către Adepți”.
  • „Kingsland adaugă că dacă Marea Piramidă a fost construită de inițiați pentru inițiere, „Ce ar fi mai probabil ca unele din forțele profunde ale naturii [cum ar fi levitarea blocurilor de piatră, de exemplu] au fost folosite în construcția sa, și că acestea … ar rezolva probleme de construcție care rămân încă o enigmă pentru noi „.

Ritualul celor născuți de două ori, în Marea Piramidă

„Potrivit [Teosofistului]  Manly P. Hall , iluminatul antichității a trecut prin trecerile și camerele mistice ale Marii Piramide, intră în portalul său ca bărbați și venind ca zei [de două ori născuți.

„Candidatul,” spune Hall, „a fost așezat în sicriul mare de piatră și timp de trei zile spiritul său – eliberat de bobina lui muritoare – a rătăcit la poarta veșniciei. Ka, [sau sufletul] ca pasăre, a zburat prin sferele spirituale ale spațiului. El a descoperit că tot universul era viață, tot universul era un progres, tot universul era o creștere veșnică. Realizând că trupul său era o casă pe care putea să-l scape și să se întoarcă fără moarte [fizică] , el a obținut nemurirea reală. [Știind că sufletul său era de fapt nemuritor – GJ]  

La sfârșitul celor trei zile, el sa întors din nou la el însuși și astfel, trăind în mod personal și de fapt marele mister, el a fost într-adevăr un inițiat al celui care a văzut și al cărui religie și-a îndeplinit datoria, lumina Zeului „.

„Majoritatea filozofilor antice și marii profesori religioși, inclusiv Moise și Sf. Pavel, au recunoscut sau sunt recunoscuți că și-au însușit înțelepciunea de la inițiații egipteni … Unele dintre ceremoniile a ceea ce uneori sunt denumite mistere mai mici au supraviețuit într- mai mult sau mai puțin degradată și pur și simplu formală în ritualul Masoneriei [de exemplu] . Kingsland crede că secretul Piramidei este cunoscut chiar și de inițiații de astăzi, dar este probabil „unul dintre acele aspecte pe care nu le consideră adecvate să le dezvăluie lumii în general”. Pagina 259.

Ei bine, cu siguranță văd bine să dezvăluie ceea ce sa petrecut în interiorul Marii Piramide dintr-o epocă trecută. Sursa mea pentru toate acestea nu este altceva decât Biblia Kolbrin .

    3) Marshall Masters (The Kolbrin Your Own World Books Master Edition, Book of Manuscripts ©2006)

MAN: 31: 16 „Marele Piramidă al Locurilor Ascunse se află în Kahemu, construit pentru a rezista pentru totdeauna și se ridică puternic spre cer, deasupra capului oamenilor, acoperit cu pietre albe, piatra albă a lui Rehacom a fost tăiată pentru ea, iar deasupra ei este acoperită cu cupru, nu este cuprul oamenilor, ci cuprul lui Dumnezeu.Înăuntrul ei se află mașina de renaștere folosită de cei născuți de doua ori din cei iluminați. Oamenii intră în portalurile sale să moară și să iasă din nou la viață, renăscuți ca zei … „

Din Cartea Scrolurilor

SCL: 9: 1 „Aceasta se referă la misterul celor două nașteri, care se referă la cei născuți din nou, la cei care au suferit îngrozitorul FALSE DEATH [în Marea Piramidă] , pe care mulți nu o supraviețuiesc,Koriladwen , băutura netedă [halucinogenă] care eliberează spiritul, care au intrat în Ogofnaum prin ușile tunete … „

Din Cartea Fiii de Foc

SOF: 2: 2 ” Ritualul celor Două Nașteri … este o ceremonie pentru a-și recâștiga vigoarea spirituală și a restabili puterea spirituală, prin care un om ales moare și se ridică [din punct de vedere fizic] din nou, este o afacere sumbră plină de pericol. nu pentru cei slabi din punct de vedere spiritual sau pentru cei slabi. Nu toți supraviețuiesc să meargă din nou pe terenul prietenos al Pământului „. SOF: 2: 1 „Aceste lucruri nu trebuie să fie încredințate oamenilor obișnuiți, nici nu trebuie să fie degradați, dezvăluindu-i pe cei care le-ar profana, iar odinioară erau rezervați pentru cei înălțați în înțelepciune și virtute, în acele zile ale lui Harempta , Gura lui Dumnezeu pe Pământ, au fost ascunse de cei aflați în înălțimi „.

SOF: 2: 3 Numai cei mai în vârstă care au terminat cele trei cicluri de șapte ani au fost acceptați, trebuiau să fie bărbați cu înțelepciune și curaj, cu forța și forța de supraviețuire. Abilitatea de sacrificiu de sine si un sentiment strict de datorie au fost cerute. Doar oamenii care poseda toate aceste calitati ar putea traversa granita in constiinta si intoarcerea.

SOF: 2: 11 „În spatele locului sacru din templu, în spatele locului de flacără, a fost Trei Usi Ascunse [a Marii Piramide] și acest lucru a condus până la camerele întunericului [inclusiv camera subterană a Marii Piramide] au fost în fața Cavernelor de Inițiere. „

SOF: 2: 12 „Înainte de prima Cameră a întunericului, era o anticameră care conținea o mică lampă și o lumină, tăiați pe pereți reprezentări ale vieții și ale spiritului, care a studiat cu preoții templului superior timp de șapte ani și a fost observat de unul dintre cei douăzeci de ani născuți timp de șapte ani. Acum, aici, în anticameră, el a devenit Unul Uns. „

SOF: 2: 13 „Unul Uns a intrat în prima Cameră a întunericului pentru a fi testat de unul dintre cei doi nascuți de o ordine mai mică. Aici a fost descoperit dacă el a dorit cu adevărat Marea Iluminare și dacă a avut toate dorințele și ambițiile pământești De aici a fost avertizat de pericolele cu care ar fi trebuit să se confrunte și a fost testat pentru curaj și forță, în fața lui acum era doar o singură alegere, victorie sau moarte.

SOF: 2: 14 „Candidatul și cel care a asistat la el a stat înaintea ușii celei de-a doua și preotul a zis celui care stătea acolo:” După ce a realizat prin propria lui pregătire că exteriorul este ireal și că a eliminat dorințele pământești și însuflețit pe cel spiritual, cel care aspiră este gata, și-a îmblânzit steaua sălbatică a trupului său, astfel încât este complet sub comanda sa, a trezit pe om în om și ochii viziunii interioare sunt deschise. decizia irevocabilă și este pregătită să meargă înainte „

SOF: 2: 15 „Unul Uns a fost admis în a doua Cameră a întunericului și aici a fost descoperit și plasat într-o baie de apă rece unde a rămas pentru o perioadă determinată de arderea unei lămpi. Lumina purpurie. „

SOF: 2: 16 „De aici Unul a intrat într-o încăpere mică, care a fost intrarea în Cavernele Inițiației. Acum stătea în fața Portalului Restuah și a recitit Rugăciunea Înainte de Portal:” Doamne Dumnezeule, povara suferinței de a purta și a pune pe umărul meu jugul necazului. Doamne, umpleți spațiile goale ale spiritului meu cu durere.

SOF: 2: 17 Cel Uns a intrat în prima Cavernă de Inițiere și a fost testat acolo într-o manieră în care nici un muritor obișnuit nu ar putea so suporte. După trei zile, a ieșit afară spunând aceluia care stătea acolo: „O suferință acceptabilă, ceea ce a fost decretat este într-adevăr cel mai bun”.

Din Cartea Scrolurilor:

SCL: 7: 1 „Aceasta este modalitatea prin care Aspiratorii de pe Pământ pot trece peste orizontul groaznic prin reședință în Cavalerea de Piatră. Prin urmare, oamenii încep să cunoască Adevărul despre Tărâmurile Gloriei dincolo de Orizontul Occidental, dar este o cale plină de mari pericole și de multe terori, și mulți se întorc fără voie. „

SCL: 7: 2 „Cel aspirant [sau inițiator de două ori născut] este de pe Pământ, el este legat de pământ și se află în cavitate înaintea Cazanului de Reînviere și Regenerare. de droguri halucinogene pentru a-și elibera sufletul] El se ridică deasupra lui, zboară pe aripi de cinci pene, ale căror nume sunt consemnate în Cartea Tainei Secretului, în care sunt rețetele groaznice. poate să-L ASCĂȘI ca un FALCON și nu poate merge altfel decât ca un șoim. Poate că nu poate merge în felul vreunei alte păsări. „

SCL: 7: 3 „El scapă de apelul Pământului, cătușele lui cad din el, cel care aspiră lasă însoțitorii săi, nu este cu ei, nu este de pe Pământ, nici de Cer. unde se întâlnesc și se amestecă. „

SCL: 7: 4 „Corpul său se mișcă fără spirit și părțile pâinii galbene acide de viziune largă.” Aspiring One bea berea de orz cenușiu și bea mult timp la vinul de harish, mănâncă prăjiturile de horris maro verde. mănâncă fructul arborelui eliberator și bea băutura de ciupercă neagră, care se găsește în ceață de fum.

Din nou, acestea sunt medicamente halucinogene speciale vizionare pentru a ajuta inițiativa să transcedeze dincolo de el 

SCL: 7: 5 „El va fi acoperit și făcut astfel încât să nu se ridice în luptele sale. Vocea lui se aude vorbind într-o limbă ciudată, așa cum îi cheamă pe tații lui care au plecat înainte și acum prezidează afacerile dincolo de Lacul Wide Trupul său se oprește, în timp ce intră în camera orbitoare, care este ușa pentru viziunea gemenească.

SCL: 7: 6 „Acum, el trebuie să pătrundă în Pereții de aer uscat, care îi interzic pasajul și se ridică în norii de radiație colorați în curcubeu care sunt deasupra lui. Înaltul suflet se uită sub el și vede apele Canal of Experience și înțelege semnificația a ceea ce se întâmplase cu el. Acum el are patru ochi, aceștia fiind ochii interiori și exteriori și înălțându-se mai înalt, atinge înălțimile unei conștiințe largi.

SCL: 7: 7 „Aici îl întâlnește pe Pathfinder și îl urmărește repede, îi vorbește corect lui Guardian, își protejează ochii când trece Lurkerul pe prag și continuă până când ajunge la locul unde se deschide calea .“

SCL: 7: 8 „Acum, trupul aspiratorului devine neliniștit, iar cei care îl asistă pun puterea lui Hori peste chipul lui …”

SCL: 7: 9 „Aspirantul devine acoperit de umiditate, , el se luptă. ” Observatorii însoțițitori știu că a lăsat protecția lui Sungod, că a fost prins de ființele întunericului, dar el luptă și predomină peste ele și totul este bine …”

Din Cartea Fiii de Foc

SOF: 2: 18 „După ce a trecut prin primele două caverne de inițiere (ultimul fiind Camera Queensului), candidatul a devenit un Enwrapped One și în ultima mică Cavernă a Domnului Două Bornici a eliberat spiritul său. Enwrapped One a fost plasat apoi în cadrul WOMB OF REBIRTH [granoșul sarcofag în Camera Regelui] și acolo, în mormântul de piatră, a rămas șapte zile.

[Conform textului Kolbrin, „Enwrapped One” a rămas în interiorul sarcofagului de piatră timp de șapte zile, contrar celor trei zile sugerate de Manly P. Hall]

Aici a venit o eliberare completă a spiritului. Ea a răsunat prin piatra limitată și a mers așa cum voia. Nici un cuvânt de oameni, oricât de învățat, nu poate descrie această experiență. „

Din Cartea Gleanings

Dar această viziune este posibilă pentru om, care perforează vălul universal, o viziune liberă de orice obscuritate, o viziune necontaminată de umbrele întunecate ale dorințelor de bază sau de frică, de emoții instabile sau motive demne de încredere Este o viziune văzută atunci când omul dezvoltă o nouă facultate, un nou sens, este o viziune interioară a splendoarei, un val de lumină spirituală îl va înghiți, o putere misterioasă, de nedescris în simple cuvinte, se mută ca o stea care trage peste întinderea spiritul său, dând o bliță iluminată bruscă care inundă întreaga sa ființă interioară, sufletul său, cu o lumină glorioasă.

„În strălucirea sa este acordat, pentru un scurt moment în timp, o minune a vederii splendide. El este apoi unit cu inima vie a universului printr-o legătură care ajunge la infinit.” Nimic nu este cunoscut omului, nici un simbol al lui Conceptia poate exprima bucuria care isi inunda toata fiinta, poate fi experimentata in liniștea liniștită a spiritului, poate să izbucnească toate limitele de reținere, să se exprime într-un sentiment de dragoste, îmbrățișând totul, copleșitor, pierdut într-o mare nepăsătoare de contemplație tăcută , corpul va străluci cu strălucire din lumina interioară și totul va fi scăldat într-o strălucire spirituală luminoasă. Odată ce ați fost în comunicare divină, aceste duhuri trezite cunosc o supremație de bucurie și niciodată nu mai merg prin vălul muritorului durerile.Sufletul cu adevărat trezit este dincolo de pofta carnală și de durerea muritoare, dragostea lui este asemănătoare pentru toată creația Mea … „

Cel născut de două ori apare din „pântecul Renașterii”

Din Cartea Scrolurilor

SCL: 7: 10 „O sută de puncte strălucitoare se învârte deasupra, o șoaptă se rotește în jurul valorii de tunete, lumini de nuanțe variate se rostogolesc deasupra, ca și râurile în vânt, toate lucrurile par a dansa într-o ceață strălucitoare, apoi se întorc și se îndoaie înapoi în ei înșiși, și astfel de frumusețe este produsă încât limba omenească nu o poate descrie. Toate lucrurile iau asupra lor forme strălucitoare prin care pot fi văzute alte forme .. Muzică melodică mare trăiește în jurul valorii de toate, în timp ce totul pulsează un ritm moale. este plină de voci de dulceață neamenajată, slava și splendoarea sunt peste tot. Apoi Aspirantul se trezește „.

SCL: 9: 21 „O cortină de întuneric coboară, o ceață întunecată și întunecată, apoi un zgomot înghițit al ușilor tunete, corpul dureros se înclină în piatra de mormânt, iar PILGRIM se întoarce acasă. a învățat adevăruri pe care nu le-a învățat niciodată pe Pământ și care acum cunoaște Marele Secret. Credința este înlocuită cu certitudine și este acum un Inițiabil „.
„Pelerinul căutat a revenit în casa lui.”

JRR Tolkien , autorul trilogiei „Stăpînul inelelor „, a fost, fără îndoială, inspirat de ritualul de două ori născut de la Kolbrin. În trilogia lui Tolkien, „Gandalf, pelerinul gri”, a luptat împotriva unui demon în abisul adânc și, după supraviețuirea calvarului, a fost „trimis înapoi” pentru a deveni „Gandalf, Albul”. În cazul lui Kolbrin, textul ne spune că sufletul ” Nascut de două ori ” se întoarce „în camera regelui și fizic ieși din” uterul renașterii „.

SCL: 7: 11 „El este înviat, și prin ucenicii săi, iată, el ieșea și umblă ca unul răzvrătit de o viziune de slavă. El se mișcă, nu poate merge fără susținere, gâtul lui arde și gura lui este îngroșată cu uscăciunea capul răsună cu drumbeats.Ei i se dă apele dulci în ceașcă de uitare și bea adânc, totul este bine El este un Reborn, el este un Iluminat Unul este înviat din Caverna de Piatră „

SCL: 9: 3 „Welcomers stau înapoi, pentru că nu este scena lor. Cel Brilliant este acolo și altul care este Reciter, și el explică viziunile:” O curajos una … lucrurile pe care le vedeți sunt lucrurile văzute de către cei mari ai Pământului când au venit în acest fel în timpul lor și s-au întors în viața [fizică] . Ei erau cu adevărat oameni de înțelepciune, bine cunoscuți în procedurile mistic, oameni care știau poziția și părțile lor.

Din cartea Fiii focului

SOF: 2: 19 „Duhul Celui Îmbătrânit sa întors în trup la porunca Domnului celor Două Împărătești, iar cel care a supraviețuit a devenit un DOI ÎMPĂRAT. Când a fost dus în locul glorificării, O indreptatita frumusete interioara Din acea zi, comportamentul si atitudinile sale se schimba si el se afla in pace cu toti oamenii si cu el insusi, nu are nevoie de nimic din viata pământesc si nu cauta nimic, acceptand si bucurandu-se de viata, răspunde la enigma vieții și rezolvă Secretul veacurilor „.

SOF: 2: 20 „Fratele tău a fost cel care a suferit inițierea celor două nașteri, și a tras cortina deoparte puțin pentru a arăta doar ceea ce este permis. Este destul de puțin, dar suficient pentru a înțelege de ce, atunci când regii și guvernatorii s-au ridicat la poziție și putere, au refuzat calvarul, este de înțeles că, pentru încercarea finală, viața pământească a fost cât se poate de apropiată de dispariție, fără desprinderea completă a cordonului ombilical spirituale. Cu toate acestea, deși a fost lung și teribil, timpul și austeritatea nu depășeau limitele necesare cu nici un jot. În furie, fratele tău trebuie să spună că nu este o încercare necesară pentru a obține ceva pe care omul nu la avut niciodată, a pierdut.A fost, oricât de greu ar părea, cel mai mic preț plătit pentru Secretul veacurilor „.

SOF: 2: 21 „De mulți ani, cel care a dorit să devină unul dintre cei două nașteri, a trebuit să-și trezească spiritul și să-și aducă corpul sub control total. Primul lucru pe care trebuie să-l depășim a fost întâlnit cu mult înainte de apropierea pragului. a fost ceva ce se ascundea în gândurile necontrolate ale oamenilor, experiențele înfricoșătoare din anii pregătirii trebuiau să fie modificate și efectul lor să fie redus, altfel spiritul trezirea ar fi fost complet copleșit. un foc aprins, așa că spiritul nu se apropie prea mult de sfera divinității „.

SOF: 2: 22 „După ce a izvorat din Muca Rebirthi, spiritul este complet eliberat de orice îndoială față de nemurirea omului. Poate un bărbat să se îndoiască de lumina soarelui când poate vedea soarele care se înalță înaintea ochilor? alăturat celor două naștere, fiecare om are posibilitatea de a alege, poate să se dezvolte mai mult în Tărâmurile Luminii sau poate să rămână să-i ajute pe alții. Fratele tău a ales să rămână.

SOF: 2: 23 „Înțelepciunea TWICE BORN sa răspândit în fiecare colț al Pământului, iar Cavernele Iniției sunt deschise peste tot. Dar din ce în ce mai mult, de-a lungul anilor, oamenii au refuzat să se supună austerizilor și încercărilor esențiale pentru a le aduce lumina clară a Adevărului, prin urmare, locurile de declin de inițiere și secretele lor sunt pierdute, oamenii se hrănesc în întuneric și încearcă să deschidă o ușă la care ei nu au nici o cheie, dacă un om nu are curajul sau timpul, înclinația sau abilitatea de a naviga spre un pământ îndepărtat, atunci dacă ar ști despre acel pământ, trebuie să-i asculte pe cei care au făcut călătoria, așa că aceștia vor cunoaște Secretul veacurilor … „

SOF: 2: 24 „Fratele tău nu are cum să-și explice experiența ultimă a altora. Deși a privit fața Adevărului și acum înțelege scopul vieții, ceea ce a văzut trebuie să rămână închis în inimă. trebuie să fie mulțumit doar de credința în sine, el nu-și poate extinde certitudinea la ceilalți, totuși oamenii o caută pentru totdeauna în speranța de a împărtăși cu el minunata cunoaștere care și-a transformat atât de glorios viața. iluminarea proprie extinsă, dincolo de faptul că nu poate merge.

ele devin ca și cum ar fi compuse din zece mii de sfere de strălucire. Culorile nu mai sunt plictisitoare și limitate, devin infinite în profunzime și număr. Spiritul devine pierdut în adorație și se minunează de frumusețea descoperită în tot. Sufletul este conștient de ceva glorios în toate acestea și o cunoaște pentru că spiritul care curge din sursa lui „.

SOF: 2: 26 „Există o inconștiență completă a celorlalți, pentru că vederea mai mare transcende corpurile lor materiale. Spiritele oamenilor sunt văzute într-o armonie de culori și trupurile lor ca masele de putere care se învârt. mare de senzitivitate și senzație … Există o umflatură de armonie, o sondă de corzi glorioase, marea care spală pe țărmurile veșniciei care se învârt spre partea cea mai apropiată „.

SOF: 2: 27 „Este o experiență pe care nimeni nu o poate da altei persoane sau nu o poate descrie în mod corespunzător, este recompensa câștigată a celor care au plătit prețul. se nasc DOAR, exista sentimente de neliniste de bine, boala si boala sunt necunoscute. Există o dragoste care rămâne pentru toți oamenii, un sentiment de fraternitate și, peste toate acestea, cunoașterea nemuritoare a sufletului și a unității sale cu izvorul său. „

Din Cartea Manuscriselor

MAN: 33: 27 … De-a lungul veacurilor, această credință în nemurire a persistat în opinia oficială, care a susținut că nu mai mult de câțiva ar putea spera pentru nemurire … În zilele primilor faraoni, era diferit. Atunci nemurirea a fost răsplata tuturor oamenilor, deși numai colectiv și sub conducerea și îndrumarea regelui. Cu toate acestea, nemurirea oamenilor obișnuiți și nemurirea celor două născuți nu au fost deopotrivă … Acum, Osireh [Osiris] , despre care vorbesc, este … cel pe care poporul din această țară la făcut un zeu, pentru cei doi născuți care au înțelepciunea a lăsat-o să fie astfel. Spune-i omul sau spune-idumnezeu; este o chestiune de mică importanță, deoarece granița dintre ele nu este imposibilă.

: 33: 28 „A venit Osireh … cu șapte străini dintr-un ținut la est de Marea Moartă …”

Din Cartea Fiii Focului

SOF: 2: 28 „Cunoștințele primite în momentele de iluminare sunt veșnice, umple spiritul cu o splendoare glorificată, există mișcări de viziuni inspirate, iar viitorul se desprinde și poate fi citit ca trecutul. răbdare experimentată de cei care au înviat din Mombia Renașterii”.

Profetul ELIDOR  „de două ori născut” înțelepciune de Nibiru

Am menționat anterior, că rădăcinile antice egiptene se îndreaptă adânc în interiorul masonilor, inclusiv simbolismul egiptean în cadrul ritualurilor lor de inițiere.

Cartea afirmă că un mic contingent egiptean a fugit din patrie, din cauza urmelor dezastruoase ale mâniei lui Nibiru și un astfel de membru al acestui grup, susțin eu, a fost un profet egiptean numit Elidor . Da, într-adevăr, el a adus înțelepciunea de două ori născută a „Frightener” (sau Nibiru ) în țările nordice ale dealurilor verzi. Acesta a fost țara celților . Astfel sa născut legătura britanică / egipteană.

 

 Marshall Masters (The Kolbrin Your Own World Book Master Edition, Carte de Manuscrise)

33: 5 „Mă duc, pentru că trebuie să plec, pentru că destinul o cere.” Când patria sa se prăbușește în jurul lui ca un palat subminat, construit pe fundul noroiului, atunci nu este un timp pentru ezitare. omul nu poate să facă o inundație cu mâna. 

„Când viața se destramă, este timpul să căutăm altul. Poate că națiunile, ca bărbații, îmbătrânesc şi se descompun. Pământul meu este vechi, 120 de generații au trecut prin ea, deoarece Osireh [Osiris] a adus lumina la bărbați. De patru ori stelele s-au mutat în poziții noi şi de două ori soarele a schimbat direcția călătoriei sale. De două ori distrugătorul a lovit pământul şi de trei ori cerurile s-au deschis şi s-au închis. De două ori Pământul a fost curățat de apă. „ „

Ceea ce mi se pare cel mai izbitoare despre pasajul de mai sus este că ceva a provocat cel puțin patru schimburi de polul pământului. Furtul lui Elidor provoca aceste evenimente catastrofale? Eu spun da!

După cum sa dovedit, Elidor a încercat să-i spună celților despre această înțelepciune profundă de două ori, împreună cu cunoașterea lui Frightener, cu toate acestea, locuitorii originali au găsit informațiile puțin tulburi, cel puțin, și tocmai nu puteau Elidor a trebuit să spună. Vezi mai jos: 

MAREA PIRAMIDĂ ȘI VIZIUNEA NIBIRU

Peter Tompkins (Secretele Marii Piramide © 1971 Paginile 217-218)

„… Tradiția cea mai veche despre Marea Piramidă este că a fost ridicată pentru a memorializa o catastrofă extraordinară în sistemul planetar care a afectat globul cu foc și inundații”. „

Autorii arabi povestesc că [trei] piramide au fost construite înainte de potop prin un rege care avea o viziune asupra faptului că lumea ar fi răsturnată [din cauza unei schimbări de pol] și că stelele ar [cădea de unison să cadă] din cer. Conform acestor surse arabe, regele a plasat în piramide conturile a tot ce a învățat de la cei mai înțelepți oameni ai vremii, inclusiv secretele astronomiei, completate cu tabele de stele, geometrie și fizică, tratate pe pietre prețioase și anumite mașini … vorbesc, de asemenea, despre „sticlă maleabilă …”

„… Legendele arabe susțin că Marea Piramidă nu numai că conținea reprezentări ale poziției stelelor și ale ciclurilor lor, ci și o istorie și o cronică a trecutului și viitorului.”

„Cât despre cine a construit Marea Piramida, istoricii arabi așa cum Ibrahim ben Ebn Wasuff Shah spune că piramidele din Giza au fost construite de un rege antediluvian numit Surid sau Saurid , care a văzut într-un vis o planetă uriașă care a căzut pe Pământ la vremea respectivă. [Mă susțin planeta pe care regele Surid a imaginat-o în visul său nu a fost altul decât „Îngrijitorul” sau „Distrugătorul”, mai cunoscut sub numele de Nibiru -GJ]

” Abu Zeyd el Balkhycitează o inscripție antică în sensul că Marea Piramidă a fost construită într-un moment în care Lyra se afla în constelația Cancerului, care a fost interpretată ca însemnând „de două ori 36 de milioane de soluri solare înainte de Hegira” sau aproximativ 73 000 de ani în urmă „.

„celebrul călător Ibn-Batuta , scriind 730 de ani de la Hegira [data Musulmanilor din 622AD] , spune că Hermes … (ebraice Enoh ),„ ce au constatat de la apariția stelelor pe care potopului va avea loc, construit piramidele să conțină cărți de știință și cunoștințe și alte lucruri care merită conservate de uitare și ruină. „

CONCLUZIE

În concluzie, cred că există dovezi ample care sugerează că scopul Marii Piramide este dublu:

  • În primul rând, întreaga structură a Marii Piramide a fost proiectată ca o baterie gigantică, completată acoperită în vârf cu cupru. Acest design ingenios triunghiular a concentrat, fără îndoială, energia necesară bateriei către camera regelui și a reginei, în timp ce, în același timp, preparatele halucinogene administrate au indus OBE-urile asupra inițiaților, în mod intenționat, pentru a comunica cu ceilalți.
  • În al doilea rând, locația și forma Marii Piramide au fost poziționate și construite pe Pământ astfel încât să supraviețuiască diferitelor schimbări cataclismice. Cauzate de Nibiru, desigur.

A fost în speranța că într-o zi această știință esoterică, pierdută acum de-a lungul epocii timpului, va fi înviată într-o bună zi? 

Vă sugerez să revizuiți cartea egipteană a morților și să căutați indicii acolo. De asemenea, consider că, Cartea morților nu are nimic de-a face cu un proces funerar și o ceremonie de înmormântare . Pur și simplu, este plină de științe esoterice cu privire la Nașterea de două ori!

Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!