MINISTRUL RUS CONFIRMĂ PREZENȚA EXTRATEREȘTRILOR ȘI AFIRMĂ CĂ ACEST LUCRU VA PROVOCA „PANICĂ GLOBALĂ”

Sunt multi alți lideri politici care au vorbit pe această temă, sunt acum uniți de ministrul adjunct rus Dmitry Rogozin, care a vorbit deschis despre civilizațiile extraterestre, de asemenea precizează că Rusia nu ascunde informațiile OZN despre viata extraterestră.

Se pregătește societatea pentru o dezvăluire completă în viitor?

Potrivit vicepremierului Dmitri Rogozin, guvernul rus nu ascunde informații despre contactul cu obiecte zburătoare neidentificate.

ÎNTR-UN INTERVIU, MINISTRUL RUS CONFIRMĂ PREZENȚA EXTRATEREȘTRILOR ȘI AFIRMĂ CĂ ACEST LUCRU VA PROVOCA „PANICĂ GLOBALĂ”:

Rogozin a vorbit despre civilizațiile extraterestre și despre căutarea unei vieți inteligente în altă parte a Universului, care este unul dintre obiectivele Agenției Spațiale din Rusia, după cum deja știm. „Una dintre cele mai mari dileme ale comunității științifice și a umanității este dacă suntem singuri sau nu în univers.

Dacă există undeva alte civilizații inteligente … Având în vedere imensitatea spațiului și a timpului, totul se potrivește cu posibilitatea ‘, a spus el.

Vicepremierul a adăugat, de asemenea, că guvernul rus nu ascunde informații de populația sa, fiind transparent pe această temă. La începutul anului 2016, în ianuarie, Agenția Centrală de Informații (CIA) a publicat sute de dosare declasificate privind OZN-urile și viața extraterestră. în sine. Majoritatea documentelor au fotografii de 40 sau 50 de ani …

Deși ei încă nu dezvăluie nimic despre acest subiect și nici nu fac declarații, cu dovada acestor fișiere și documente, vedem cum guvernul american a stabilit deja contactul cu ființele extraterestre.

FOSTUL ASTRONAUT MITCHELL A SPUS

Străinii au intervenit în al doilea război mondial pentru a evita un război nuclear catastrofal între Statele Unite și Uniunea Sovietică.

Dmitry Rogozin

Mitchell, de multe ori a șocat lumea cu declarațiile sale despre intervenția extratereștrilor, dar continuăm cu Dmtry Rogozin, unul dintre oficialii guvernului rus care a discutat mai multe despre viața extraterestră în fața camerelor de filmat.

„Este clar că nu suntem singuri, trebuie să fim foarte proști să credem, la dovezile și fișierele declasificate vreau să spun, faptul că nu au fost declasificate la momentul respectiv, 40, 50 ani în urmă, ar fi putut provoca o panică la nivel mondial, dar această panică se poate întâmpla în continuare dacă dezvăluim tot”

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!