Întoarcerea Anunnaki: cea mai mare filtrare a secretelor Pentagonului

Întoarcerea Anunnaki: Se crede că anunnaki erau creatorii omului. Acești zei puternici au părăsit Pământul în trecutul îndepărtat, spunând că într-o zi, ei se vor întoarce. 

Curios, dacă te uiți la culturile antice din întreaga lume, majoritatea Zeilor Creatori au părăsit Pământul și au promis că se vor întoarce într-o zi. (Întoarcerea Anunnaki)

Întoarcerea Anunnakilor

Potrivit anumitor cercetători și autori, Anunnaki trebuie să se întoarcă pe Pământ pentru a „repara ceea ce au făcut greșit” pentru a accelera o trezire spirituală și o evoluție a conștiinței umane (Întoarcerea Anunnaki)

Anunnaki s-ar putea întoarce pe Pământ, potrivit unui interviu recent cu Stan Deyo, care a declarat că NASA și Pentagonul cred că Annunaki se va întoarce odată cu sosirea planetei Nibiru (Întoarcerea Anunnaki)

Dar așteptați un minut, Nibiru, Anunnaki și toate aceste lucruri există cu adevărat? În mitologia sumeriană, Anunnaki au fost un grup de zei și zei buni și răi care au venit pe Pământ și au creat în cele din urmă rasa umană.

Existența vechii civilizații extraterestre – Anunnaki care a venit pe Pământ în trecutul îndepărtat, a fost mult timp disputată de cercetători, totuși existența și sosirea sa pe planeta Pământ este bine documentată în multe texte antice pe care istoria a ignorat-o complet după numeroși autori din întreaga lume (Întoarcerea Anunnaki)

Curios, există anumite culturi africane care cred că ființele extraterestre au vizitat Pământul de zeci de mii de ani, de exemplu, legendele Zulu vorbesc despre o vreme când „vizitatorii stelelor” au venit să găsească aur și alte resurse naturale. Aceste mine au fost lucrate de sclavi creați de primul popor. (Întoarcerea Anunnaki)

Conform unor surse și interpretări, acești dumnezei au venit de pe Nibiru. Asirienii și babilonienii au numit planeta „Marduk”. Sumerienii au spus că un an pe planetă Nibiru (A SAR) este echivalentul a 3.600 de ani pe Pământ.

Întoarcerea Anunnakilor

Întoarcerea Anunnaki: cea mai mare filtrare a secretelor Pentagonului

Potrivit Washington Post: „Un corp ceresc, eventual atât de mare ca planeta uriașă Jupiter și posibil atât de aproape de Pământ și care ar putea face parte din acest sistem solar, a fost găsit în direcția constelației Orion printr-un telescop pe orbită la bordul unei satelit astronomic infraroșu din SUA … „Tot ce vă pot spune este că nu știm ce înseamnă”, a spus Gerry Neugebauer, șef de știință la IRAS.

R. Harrington a scris un articol foarte interesant în Jurnalul Astronomic din 1988. Harrington a sugerat că există o planetă de trei sau patru ori mai mare decât pământul și că era în poziția de trei sau patru ori mai departe de Soare decât de Pluto. 

Conform modelelor matematice prezentate, se crede că Planeta X sau Nibiru are o orbită extrem de eliptică de 30 de grade.

În 2008, cercetătorii japonezi au anunțat că, potrivit calculelor lor, ar trebui să existe o planetă „nedescoperită” la o distanță de aproximativ 100 UA (unități astronomice), care este de până la două treimi din planeta Pământ.

Mulți ar spune că acest lucru sugerează că o planetă ca Nibiru poate exista. Se crede că speranța medie de viață a Anunnaki a fost de 120 de sârci, care este de 120 x 3600 sau 432 000 de ani, conform textelor antice.

Lista regilor sumerieni este probabil unul dintre cele mai importante texte antice care descriu perfect un moment istoric în care literalmente „zeii” au domnit timp de mii de ani.

„După ce domnia a coborât din cer, împărăția era în Eridug. În Eridug, Alulim a devenit rege; condus pentru 28.800 de ani. Alaljar a condus timp de 36.000 de ani. 2 regi; au condus pentru 64800 de ani. “

Una dintre cele mai interesante detalii din Lista regilor sumerieni este faptul că cea mai veche listă descrie opt regi care au condus Pământul pentru un total de 241.200 de ani, deoarece regina originală „a coborât din cer” până în momentul ” Flood „, care a zdrobit Pământul și încă o dată” împărăția a fost coborâtă din cer „după Potop.

Întoarcerea Anunnakilor

Teorii alternative?

Potrivit lui Gregg Braden, un autor american al literaturii New Age, care a scris despre fenomenul din 2012 și a fost menționat pentru afirmația sa că polaritatea magnetică a Pământului era pe punctul de a se reversa – avem doar 20 de codoni activi de 64 existenți, deci trebuie întrebați: „De ce sursa creației a limitat abilitățile noastre genetice prin inactivarea majorității ADN-ului nostru?”

O teorie este că ADN-ul nostru a fost limitat de Anunnaki pentru a ne ține sub controlul în conformitate cu profesorii noștri despre Anunnaki.

Mulți cred că anunnakii sunt cei care ne „controlează” de milioane de ani și cunosc adevărata genetică a omului. Mulți autori susțin că Anunnaki, care pot fi zeii menționați în numeroase culturi care au promis să se întoarcă într-o zi, au un control total asupra noastră, deoarece sunt creatorii omului.

Simon Parkes, cercetător de OZN, spune că avem 12 fire de ADN și fiecare parte este legată de o rasă galactică specifică. 

Ipotetic, dacă putem găsi o modalitate de aprindere a codonilor latenți în ADN-ul nostru, am putea să facem practic orice, ca să vindecăm instantaneu toți oamenii de pe planetă, precum și să ne vindecăm planeta.

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!