Hitler și-a regizat moartea, atestă un document FBI declasificat

Hitler și-a regizat moartea și a fugit în America de Sud, atestă documentul declasificat de FBI. Există tone și tone de documente cu informații despre diferite teorii în legătură cu Hitler, dar cel pe care vi-l spunem în continuare are un sprijin ferm. 

Dacă nu ați văzut niciodată emisiunea TV „Hunting Hitler”, vă recomandăm să o urmăriți după ce ați citit acest articol.

Adolf Hitler nu a murit în bunker-ul Berlinului pe 29 aprilie, 1945. A fugit printr-un tunel secret spre Aeroportul Templehof. A zburat în Spania şi s-a ascuns în Galicia, protejat de pânza de păianjen a spionilor ţesută de naziști în timpul celui de-al doilea război mondial.

El a putut să se ascundă în A Coruña și în mănăstirea Samos. Și în cele din urmă sa angajat pe Vigo spre Insulele Canare, terminând în Argentina, la granița cu Chile și Paraguay. 

Povestea asta bizară nu e o fantezie fictivă. Acest lucru este sprijinit de History Channel, în seria documentarului „Vânătoarea lui Hitler”, lansat ân 2016.

History Channel se bazează pe aproximativ 700 de documente declasificate de FBI în 2014. Acestea conțin informații despre investigația secretă pe care Statele Unite au făcut-o după al doilea război mondial pentru a se asigura că Hitler a murit. Și documentariștii au avut îndoieli.

De fapt, există o notă tulburătoare redactată de mână, scrisă de legendarul director FBI J. Edgar Hoover:

„Oficialii militari americani din Germania nu au localizat trupul lui Hitler și nici nu există nici o sursă de încredere, care se poate spune fără îndoială că Hitler este mort.“ 

El adaugă:

„Există posibilitatea ca el să fie în viață”. 

În plus, au găsit planuri pentru un tunel care ieșea din buncărul din Berlin. Au explorat toate colțurile întunecate ale versiunii oficiale pentru a alimenta teoria care trece prin Galiția, la care ei dedică o mare parte din capitolul intitulat „Ratlines“, din „calea șobolanilor“ așa cum Aliații au numit pânza de păianjen.

Uitați-vă la trailerul Hunting Hitler de mai jos și nu ezitați să aruncați o privire și la documentar.

Cum, Hitler și-a regizat moartea?

În „Hunting Hitler”, ei știu cu siguranță să semene îndoieli, chiar dacă versiunea oficială este pe scară largă documentată şi acceptată. Pe 29 aprilie, 1945 Hitler s-a încuiat în buncărul său, și în seara aceea, sa căsătorit cu Eva Braun; 

El și-a scris testamentul politic, mai târziu, ambii s-au sinucis, fără martori, într-un birou. Cei doi au luat cianură, dar Hitler sa și împușcat. Colaboratorii săi au așteptat 15 minute să intre. I-au găsit moarți: el împușcat în cap, și ea în genunchi, aplecată. 

Au acoperit cadavrele cu pături și le-au dus afară înfășurați într-un covor. Au fost duși în piața Cancelariei, le-au stropit cu combustibil și incendiat.

Spre deosebire de ceea ce susține teoria conspirației, există mai mulți martori ai întregului proces, inclusiv secretarul lui Hitler, care va juca în filmul „The Sinking”. 

Acea femeie, Traudel Junge, ar fi trăit până în 2002. În 2001, la vârsta de 81 de ani, a publicat o carte „Până în ultima oră”, în care își povestește experiența, inclusiv sinuciderea întregii familii Goebbels și a cuplului Hitler.

Puteți verifica documentul FBI declasificat mai jos:

▶▶▶ Documentele declasificate ale FBI

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!