Guvernul american de-clasifică accidental înregistrări privind „armele psiho-electronice” și „controlul la distanță”

Este acesta momentul în care teoria conspirației se transformă în realitate?

Potrivit rapoartelor, au fost trimise accidental un jurnalist documente care detaliază armele psiho-electronice „și” controlul la distanță „.

Nu este un secret faptul că diferite agenții guvernamentale americane păstrează tot felul de secrete, dar numai un adevărat teoretician al conspirației ar suspecta că „armele psiho-electronice” sunt una dintre ele.

Informațiile au fost dezvăluite în documentele „secrete” trimise „accidental” către MuckRock , o agenție de știri specializată în prelucrarea cererilor privind libertatea de informare (FOIA), o lege care le oferă cetățenilor dreptul de a accesa informații guvernamentale federale.

Totul a început atunci când jurnalistul Curtis Waltman a scris Centrului de Fuzionare de Stat din Washington (WSFC) – o agenție de securitate a statului responsabilă de prelucrarea datelor despre terorism și extremism – solicitând informații despre grupările Antifa (mișcarea anti-fascistă) și grupurile de supremație albă.

În timp ce a primit documentele pe care le căuta; el a primit, de asemenea, un dosar ciudat zip intitulat „Efecte EM pe corpul uman.”

Odată ce a extras fișierele, a găsit următoarele informații:

Documentele trimise accidental menționează telepatia, controlul viselor, halucinațiile, controlul minții de la distanță și cartografia la distanță a creierului. Credit de imagine: Muckrock

Documentele, care se pare că au fost trimise accidental, oferă o serie de ilustrații care arată diferite dispozitive și tehnici care vizează manipularea minții umane. Dosarul conține, de asemenea, detalii despre armele care utilizează forța electromagnetică pentru a induce dureri intense la anumiți indivizi.

Unele dintre imaginile din fișierul zip par să facă parte dintr-un articol publicat în 1992 în revista australiană Nexus, care vorbește despre un proces al lui John St. Clair Akewi împotriva Agenției Naționale de Securitate.

Aweki a susținut că ANS a avut „capacitatea de a ucide ascunse cetățenii americani și de a efectua operații de control psihologic pentru a determina anumiți indivizi să fie diagnosticați ca nebuni”.

Ce dreptate de conspirație?

Revista de știri se concentrează asupra faptelor inexplicabile, a teoriilor conspirației, a medicinei alternative și a altor subiecte.

Documentele se referă la un număr de dispozitive adecvate pentru controlul minții de la distanță, inclusiv a telefoanelor mobile. Credit de imagine: Muckrock .

Potrivit editorilor revistei, ei au încercat să acopere cazul în 1996, dar nu au reușit să ofere protagonistului mai multe detalii:

„L-am sunat pe domnul Akewi să urmărească evoluția cererii sale, dar ne-a spus ferm și amabil că nu a putut vorbi despre nimic de la caz la telefon și a închis telefonul”.

Este larg acceptat faptul că SUA și alte puteri mondiale au experimentat o gama de posibilități oferite de controlul minții, însă documentele scoase aici nu par a fi oficiale.

Vorbește despre „Controlul minții”. Credit de imagine:  Muckrock

Cu toate acestea, ele reprezintă o altă dovadă copleșitoare a interesului major al guvernului SUA în puterile minții și utilizarea lor ca instrument de scopuri geopolitice și militariste.

Waltman a spus că nu are nicio idee de ce fișierul comprimat a fost inclus în ceea ce ia fost trimis.

Potrivit rapoartelor, WSFC nu a răspuns încă.

Așa cum a subliniat Muckrock , rămâne un mister pentru ce și cum li s-au trimis documentele: „Ar fi putut fi o altă eliberare, ar fi putut fi adunată pentru un viitor raport WSFC sau ar putea fi chiar din partea personalului fișiere ale unui ofițer de informații care, într-un fel, a fost amestecat în eliberare.

sursa:https://www.muckrock.com

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!