Elita și dreptul divin de a conduce: Annunaki și Agenda Reptiliană

În trecut, spre deosebire de azi, elita a afirmat că are dreptul divin de a conduce; ei au pretins că sunt descendenți direcți ai zeilor.

Cele mai vechi scrieri descoperite sunt cunoscute sub denumirea de tablete sumeriene. Sumerienii sunt una dintre primele civilizații umane care au existat și cunoștințele lor păreau să apară brusc de unde nu.

Ei știau multe din ceea ce restul lumii trebuia să redescopere, era ca și cum informațiile pe care le aveau le fusese date. Potrivit sumerienilor, Anunnaki, o specie extraterestră, a venit pe pământ în căutarea unui aur care ar fi folosit pentru a-și salva planeta pe moarte. 

Cei care au fost trimiși pe pământ pentru a recupera aurul și nu au vrut să facă lucrarea ei înșiși, și-au luat propriul ADN și ADN-ul mai multor specii originare de pe pământ, pentru a face o nouă specie pe care ar putea să o folosească ca sclavi, și pentru a face munca în locul lor.

Această specie nouă ar fi mai puțin inteligentă decât Anunnaki și mult mai slabă, astfel încât să poată fi ușor controlată. Această nouă specie este rasa umană; din acest motiv, Anunnaki, sunt cunoscuți ca îngerii căzuți sau demonii.

Ceea ce au făcut pentru genomul nostru și specia noastră a fost considerat un păcat împotriva universului.

În realitate, suntem toți descendenți direcți ai Anunnaki, fiecare ființă umană are astăzi ADN reptilian; singura diferență dintre elită și restul omenirii este că elita sunt dependenți ai oamenilor care au fost crescuți fizic cu rasa reptiliană pentru a crea familii de sânge.

Elita și dreptul divin de a conduce

De-a lungul istoriei, omenirea a fost supusă regulii și tiraniei celor bogați. În trecut, acești conducători erau cunoscuți ca împărați, cezari, regi și faraoni.

Ei erau monarhii, cei care aveau trecutul umanist sub control. Acești oameni erau elita timpului și au profitat de omenire în trecut.

Toate aceste familii care i-au pe condus strămoșii noștri au susținut dintotdeauna că au dreptul divin de a domni peste omenire; ei au pretins că au fost descendenți direcți ai zeilor, cei care au creat omul.

Astăzi le-am considera separat de vechea ordine mondială; dar acest lucru este extrem de înșelător. Cei care se ocupă de industria și corporațiile majore de astăzi sunt descendenți direcți ai vechilor conducători, elita vechii ordini mondiale, și sunt astăzi elita.

Nu este nimic la elita care ne controlează astăzi, care încearcă să ne scape de dreptul nostru.

Ei au făcut o treabă uimitoare în a convinge omenirea că suntem liberi, că avem de ales; ei au creat un sistem de organizare guvernamentală și socială pe care îl controlează și dictează complet cu sistemul lor monetar. Nu politicienii noștri sunt responsabili, ci elita care i-a pus la conducere.

Nu există nici un complot pentru a prelua lumea sau pentru a controla toate guvernele pe care le au deja și au avut întotdeauna control.

Indiferent cât de multe proteste, indiferent cât de multe revoluții au fost, am fost întotdeauna sub controlul acestor familii de sânge.

Protestând și provocând o revoluție le împinge doar puțin; niciodată nu câștigăm prea mult, ci o mică schimbare pentru o generație sau două, cu o întoarcere treptată la ceea ce a fost înainte.

Elita, pașii spre scopurile lor ascunse

Scopul lor este de a ne elibera de „drepturile” noastre cu consimțământul nostru; acesta este locul în care intră toate steagurile false și școlile publice ca o îndoctrinare.

Odată cu bombardarea turnurilor gemene din 11 septembrie, ei au luat dreptul la intimitate, pe care nu l-am avut niciodată, acest eveniment a permis doar ceea ce au făcut de zeci de ani să fie înscris în lege.

Următorul lor pas nu este numai de a avea control complet asupra omenirii, ci și de a depopula.

Scopul lor de „dezvoltare durabilă” este clar prezentat în Agenda 21, o rezoluție oficială a Organizației Națiunilor Unite, care folosește conceptul de prietenie ecologică ca pe o mască pentru a scoate proprietatea noastră privată și drepturile civile; și să aibă control total asupra lumii.

Există prea mulți oameni pentru ca elita să poată controla cu ușurință viața în ziua de azi. Odată cu vasta informare, adusă la noi prin intermediul Internetului, oamenii încep să se trezească.

Ei se tem că prea mulți oameni se vor trezi și vor lua înapoi lumea cu un nou sistem bazat pe umanism și se vor trezi la adevăratul spiritism.

Ei au diferite metode de a face acest lucru. Ei provoacă războaie prin crearea de conflicte între națiune prin spălarea creierului, propagandă și frică cu zvonuri false, astfel încât să ne ucidem unii pe alții, în timp ce ei profită de ea.

Ne otrăvesc aerul și mediul înconjurător cu chemtrails, care are mai mult decât scopul de a răspândi substanțe chimice nocive în atmosfera noastră, pentru a ne otrăvi.

Elita a făcut acest lucru de mult timp; înainte de a le nega, acum încearcă doar să vină cu o scuză pentru a face acest lucru, deoarece prea mulți oameni sunt conștienți de acest fapt.

Ei ne hrănesc, de asemenea, cu otravă, 90% din alimente sunt OMG-uri sau organisme modificate genetic; în cadrul TPP Parteneriatul Trans Pacific, ar fi ilegal ca țările să interzică OMG-urile, iar societatea Monsanto, specializată în produse chimice din spatele OMG-urilor, ar putea da în judecată o națiune dacă face acest lucru.

Cuptorul cu microunde care-l  deține majoritatea oamenilor va provoca doar rău sănătății și, eventual, cancer. Alimentele destinate a fi folosite în microunde, preparate de corporațiile pe care le cumpărați, sunt îngrozitoare pentru sănătatea ta. Totul este făcut la cel mai mic detaliu.

Aprovizionarea cu apă, chiar și apa îmbuteliată, este umplută cu hormoni și fluorură de sodiu, o otravă care este în mod deliberat încărcată în aprovizionarea cu apă de către corporații.

Suntem mințiți și ne-au spus că fluorura de sodiu este benefică pentru dinții noștri, aceasta este departe de adevăr, este o otravă care nu are nicio activitate de a fi ingerată de un om.

Oamenii sunt, de asemenea, depopulați cu boli modificate genetic, un exemplu fiind virusul AID, care este creat de CIA.

Elita și industria medicală

Chiar și ingredientele din vaccinuri care ar trebui să beneficieze de sănătatea noastră nu fac altceva decât opusul a ceea ce ni se spune că sunt intenționate să facă.

Industria medicală este, de asemenea, vinovată de hrănirea noastră cu otravă, unul dintre principalele componente ale antibioticelor este fluorura de sodiu.

Industria farmaceutică mare își manipulează datele și ascunde statisticile care ar arăta cât de dăunătoare este produsul. Medicamentul lor nu face altceva decât să dăuneze pacientului, chiar provoacă simptomele pe care ar trebui să le trateze.

Majoritatea acestor instrumente de depopulare vor provoca cancer, chiar și industria de tratare a cancerului cauzează cancer.

Există un leac pentru cancer, cunoscut de teoreticienii conspirației sau căutătorii de adevăr, dar este mai profitabil să ucizi încet bărbații, femeile și copiii, expunându-i la radiații. Mulți oameni mor doar de la chimioterapia prin care sunt supuși și nu de cancerul pe care l-au dezvoltat.

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!