Dorința și puterea dorinței – Ai mare grijă ceea ce dorești

Atât dorința, cât și puterea dorinței funcționează. De aceea trebuie să avem mare grija ce dorim, deoarece funcționează exact ca și legea atracției. Dacă dorim răul unei persoane, noi practic dorim răul. Și puterea dorinței într-un fel sau altul o să ne arate acel rău.

Folosind puterea dorinței pentru a atrage bani, faimă, putere, succes, trebuie să realizăm că drința o să se indeplinească.

Dar așa cum se spune și in biblie că (necunoscute sunt căile domnului), trebuie să renunțam la ceva. Acel ceva nu-l putem alege, ci va fi cea mai mare temere a noastra(de ce ti-e frică nu scapi).

În viață există o balanță. Ea, vrei nu vrei trebuie să stea pe orizontală. De fiecare dată când obținem ceva, pierdem altceva.

Dorința

Te-ai întrebat vreodată de ce unii sportivi profesioniști pierd o competiție majoră chiar și atunci când sunt foarte favorizați și fizic superiori față adversarul lor? Iată un indiciu – totul este în minte.

Vi-l amintiți pe Mike Tyson? Recent, Tyson a încercat să facă încă o revenire – a încercat de 15 ani și încă nu a reușit.

Fostul campion la categoria grea care și-a speriat odată oponenții până la punctul în care pur și simplu ar fi vrut să iasă din ring în loc să-l înfrunte, acum nu poate să-l doboare pe un tip care se află în fața lui, cu bărbia descoperită.

Deci, de ce bărbatul care a fost odată cel mai temut luptător din lume nu poate nimici pe cineva care stă în fața lui?

Este același motiv pentru care un atlet de top pierde in fața unui sportiv inferior. Și este același motiv pentru care uneori nu reușiți niciodată să atingeți un obiectiv chiar dacă doriți cu adevărat.

Motivul? Într-un cuvânt, dorința și puterea dorinței.

Majoritatea oamenilor își pierd dorința de a reuși, nu au dorința de a reuși, au dorința greșită atașată scopului lor sau nu știu care este dorința lor reală.

Ultimile 2 sunt în cazul în care majoritatea oamenilor se încadrează – pot dori să atingă anumite obiective, dar nu au dorința potrivită atașată scopului lor sau nu știu care este dorința lor reală.

Dorința voastră este ceea ce vă îngrădește succesul – dacă nu aveți dorința de a vă atinge obiectivele, nu veți reuși.

Dacă doriți să vă atingeți obiectivele, trebuie să aveți dorința de a vă atinge obiectivul sau trebuie să aveți dorința potrivită asociată acestui scop.

Care este dorința ta?

Să ne confruntăm cu asta – toți vrem foarte multe lucruri și toți ar dori să avem multe lucruri diferite în viața noastră, dar dorința și dorința pentru ceva sunt foarte diferite.

De exemplu: poate doriți să câștigați mai mulți bani, dar ce vreți cu adevărat?

Dacă credeți că banii vă vor oferi mai mult timp, mai multă siguranță, mai multă libertate, atunci ceea ce doriți cu adevărat este libertate, securitate, mai mult timp și, probabil, un stil de viață confortabil.

Vreți mai mulți bani – dar într-adevăr doriți ceva complet diferit – ceea ce credeți că aveți mai mulți bani vă va permite să realizați.

Realizarea și înțelegerea dorinței de bază este esențială pentru succesul dvs.

Dacă stabiliți un obiectiv pentru a câștiga mai mulți bani, dar nu știți ce vreți cu adevărat, atunci puteți constata că nu faceți progresul pe care doriți, pentru că nu există o dorință reală. Și asta numai pentru că nu te concentrezi pe dorința ta, nu folosești puterea dorinței.

După ce și-a pierdut cea mai recentă luptă, Mike Tyson a spus: „Mi-am pierdut dorința, nu mi-e foame, sunt bogat, copiii mei au bani, nu am nimic pentru ce să lupt”.

Dorința lui Tyson de a lupta a fost să fie bogat și să se asigure că familia sa era sigură din punct de vedere financiar. Umplându-și ego-ul cu ideea că el era campionul grea, nu mai contează.

Vroia să facă niște bani, dorea să se întoarcă și să fie din nou campion – dar nu avea o dorință reală.

Muhammad Ali, pe de altă parte, a avut o dorință arzătoare de a fi campion al lumii. Dorința lui nu era bani – era faima. De aceea sa întors întotdeauna – până când corpul său nu și-a mai putut îndeplini dorința.

Nelson Mandela a avut o dorință arzătoare nu doar pentru libertatea personală, ci pentru libertatea tuturor negrilor din Africa de Sud.

Bill Gates are dorința de a vedea un computer în fiecare casă din lume – și suntem aproape de acel moment.

Având o dorință este ceea ce vă combină capacitatea de a reuși. Poate doriți să faceți un milion de dolari, dar care este cu adevărat dorința dumneavoastră? Este o casă mai bună? O viață mai bună, mai mult timp, securitate financiară?

Dacă aceasta este dorința ta, atunci trebuie să te concentrezi în mod regulat – mai ales atunci când te gândești la luarea de măsuri pentru a face un milion de dolari, sau la ceea ce vreodată vrei să faci.

Mai întâi trebuie să înțelegeți de ce doriți cu adevărat să atingeți un anumit scop, deoarece astfel veți identifica adevărata voință.

Odată ce îți dai seama de dorința ta, poți începe să-ți urmărești cu siguranță încrederea, pentru că vei folosi puterea dorinței care, combinată cu puterea minții tale subconștiente, garantează practic succesul tău.

Dacă vă concentrați asupra dorinței voastre adevărate, veți fi mai motivați și obligați să reușiți. Mike Tyson nu avea dorința de a lupta – de aceea a pierdut.

Dacă aveți dorința de a vă îmbunătăți viața – ar trebui să înțelegeți exact ce este această dorință, astfel încât să vă motiveze succesul.

Cum să lucrezi cu puterea dorinței

Când aveți o dorință, aveți putere și puteți folosi această putere pentru a vă îndruma gândul și mintea subconștientă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Am auzit cu toții povestile în care oamenii depășesc cotele imposibil de supraviețuit. Cineva poate fi rezista zile la rând fără apă, dar găsește o cale de a supraviețui.

Motivul – dorința lor de a trăi le dă forțe să găsească o cale de a trece prin ea. Medicii și oamenii de știință sunt de acord cu faptul că o persoană care pierde voința sau dorința de a trăi, se va întâlni cu moartea mult mai repede decât cineva care dorește să trăiască.

Vă puteți insufla dorința din interiorul vostru pentru a face ca acest lucru să se întâmple. Cum? Este foarte simplu.

Dacă vrei să fii într-o relație – atunci gândește-te de ce vrei să fii într-o relație. Spunând că ar fi frumos nu este suficient. Trebuie să te întrebi de ce ar fi frumos.

 

Dacă nu aveți dorința de a-ți atinge scopul, atunci probabil că ați ales un obiectiv greșit sau nu înțelegeți clar de ce doriți să atingeți acest obiectiv.

De exemplu: dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea sau să pierdeți greutatea doar pentru că simțiți că aveți nevoie atunci, într-adevăr, nu aveți dorința de a vă îmbunătăți sănătatea sau de a pierde în greutate.

Dacă decideți că doriți să vă îmbunătățiți sănătatea pentru a trăi o viață mai sănătoasă – atunci aveți o dorință reală de a vă îmbunătăți sănătatea. Vedeți diferența dintre simpla dorință de a obține ceva și a avea dorința de a realiza ceva.

Când vă cunoașteți dorința, trebuie să vă gândiți la această dorință în mod regulat, în fiecare zi, în fiecare moment și să căutați în mod constant modalități de a atinge obiectivul care vă va permite să îndepliniți această dorință.

Dacă doriți să aveți succes – dacă doriți să vă atingeți obiectivele, dacă doriți să vă bucurați de fericire și de o viață mai bună atunci trebuie să înțelegeți dorința voastră adevărată, sau de ce doriți să vă atingeți obiectivele.

Vă puteți crea dorința, pur și simplu căutați obiectivul dorit și înțelegând cum realizarea acestui obiectiv vă va îmbunătăți în mod semnificativ viața și viața celor din jur.

Dacă nu sunteți clar de dorința dvs., atunci începeți să vă gândiți la modul în care realizarea acestui scop vă va îmbunătăți viața și viața celor din jurul vostru.

Deci, dacă credeți că doriți să trăiți viața pasională și să experimentați fericirea – atunci gândiți-vă la modul în care realizarea va îmbunătăți viața și viața celor din jurul vostru. Pe măsură ce începeți să faceți acest lucru, veți începe să vă descoperiți dorința.

Dacă doriți să obțineți un loc de muncă mai bun, atunci gândiți-vă cum să vă îmbunătățiți viața și viața celor din jur. Apoi vă cunoașteți dorința și puteți începe să vă concentrați asupra dorinței dvs. în timp ce ieșiți în căutarea unui nou loc de muncă.

De ce trebuie să te concentrezi pe dorința ta?

Pentru că asta este ceea ce chiar doriți – acesta este factorul dvs. motivator, acesta este rezultatul pe care îl căutați. Când îți dai seama de dorința ta, când îți permiți să îți alimentezi succesul, este mult mai probabil să îți atingi obiectivele.

Puterea dorinței

Acum că aveți dorința dvs. – acum că știți care este dorința cu adevărat puteți începe să lucrați cu această putere prin transmiterea continuă a mesajelor potrivite minții voastre subconștiente.

Când faceți acest lucru, instruiți mintea voastră subconștientă pentru a crea situațiile în care doriți să vă ajute să obțineți ceea ce doriți.

Următorii pași necesită să acordați mai multă atenție la ceea ce credeți, să spuneți și să faceți. Este minunat să ai o dorință, dar dacă gândurile, cuvintele și acțiunile tale sunt în conflict ceea ce dorești – nu vei reuși.

Muhammad Ali a vrut să fie cel mai mare luptător vreodată – așa că a umblat prin a spune tuturor că a fost cel mai mare. Iubitorii adevărați de box vor susține că nu este cel mai mare luptător, dar lumea încă se referă la Ali ca fiind cel mai mare.

Nelson Mandela a vorbit întotdeauna despre libertate chiar și atunci când era în spatele barurilor, el vorbea doar despre libertate – libertate pentru el și pentru colegii săi africani.

Bill Gates vorbește mereu despre modul în care computerele schimbă și îmbunătățește viața oamenilor – și astăzi mai mulți oameni sunt conștienți de modul în care computerele ne-au îmbunătățit viața.

Următorul pas presupune crearea unui sistem de credințe care să corespundă cu ceea ce doriți cu adevărat – aceasta înseamnă a avea convingeri și atitudini care vă permit să vă împliniți dorința.

Nu puteți dori să aveți o viață mai bună și apoi să credeți că este dificil să câștigați mai mulți bani și să vă îmbunătățiți viața.

Nu poți avea dorința de a te căsători și de a avea o convingere sau de a spune că este dificil să întâlnești bărbatul sau femeia potrivită.

Dacă aveți o credință care este în conflict cu ceea ce doriți, atunci vă învingeți cu adevărat înainte de a începe.

Dar dacă aveți credințele greșite atunci veți conduce mașina în direcția greșită – tot nu veți ajunge unde doriți să mergeți. Încă nu veți atinge obiectivele dvs. dacă nu aveți sistemul corect de credință.

Deci, acum că știți dorința voastră, urmăriți-vă gândurile. Urmăriți ceea ce gândiți, spuneți și faceți în mod regulat. Asigurați-vă că ceea la ce vă gândiți în mod regulat, vă ajută să vă atingeți dorința și să nu lucrați împotriva dvs.

Dacă vă prindeți gândindu-vă, spunând sau făcând ceva care nu este în conformitate cu dorința dvs. sau nu vă susține dorința – apoi schimbați acel gând, cuvânt sau acțiune – pentru a vă sprijini dorința.

De exemplu: dacă doriți să fiți într-o relație pentru a avea o familie, dar vă prindeți spunând că este dificil să întâlniți persoana potrivită, atunci trebuie să schimbați gândul la ceva de genul: este ușor să întâlniți persoana potrivită. Înțelegeți ideea?

Când faceți acest lucru, începeți să vă redirecționați mintea și să instruiți mintea voastră subconștientă pentru a vă crea viața dorită.

Când aveți dorința corectă și atunci când instruiți în mod corespunzător mintea voastră subconștientă, vă garantați practic succesul dvs., în esență deveniți de neoprit.

Și tu poți să-ți îmbunătățești viața.

Da, puteți crea coincidențele pentru a obține succes, fericire și multe altele. Luați controlul asupra gândurilor și vă schimbați viața. Începeți astăzi – nu pierdeți încă un moment creând viața pe care nu o doriți.

Aceasta este singura viata pe care o ai. Utilizați puterile dvs. incredibile pentru a profita la maximum de ea.

Citește și