Documentele uitate ale lui Nikola Tesla

Nikola Tesla a lăsat documentele investigațiilor și invențiilor sale împrăștiate în multe locuri, în principal în hotelurile unde locuia, pe care le folosea ca parte a plății chiriei. Aceste documente dezvăluie toate secretele și credințele lor, dar de ce nu au ieșit la lumină?

Documentele uitate ale lui Nikola Tesla

După moartea lui Tesla a existat o revoltă a guvernului Statelor Unite pentru a-și găsi toate documentele, notele și cercetările înainte ca alte puteri străine să le poată găsi. Nepoata Tesla , Sava Kosanovic , a raportat că înainte de sosirea a OSP , cel mai evident , cineva a verificat avutul Tesla și a luat o cantitate necunoscută de note și lucrări personale.

FBI era cunoscut că serviciile de informații germane au distrus deja o mare parte din cercetarea lui Tesla cu câțiva ani înainte de moartea sa. Materialul furat, se crede, va duce în cele din urmă la dezvoltarea farfurii zburătoare naziste . Statele Unite ar asigura acest lucru nu se întâmplă din nou. Orice lucru, chiar asociat de la distanță cu acest mare om, a fost rapid confiscat și pierdut în rețelele secrete ale Statelor Unite înainte de al doilea război mondial.. Cu toate acestea, mai mult de o duzină de cutii cu lucrurile lui Tesla lăsate în urmă în hoteluri precum Waldorf Astoria , guvernatorul Clinton Hotel și San Regis fuseseră deja vândute să plătească pentru conturile excepționale Tesla .
Majoritatea acestor cutii și secretele pe care le conțin nu au fost găsite niciodată. În 1976, patru cutii de hârtie nedetectabile au fost scoase la licitație în vânzarea proprietății unui Michael P. Bornes . Se știe puțin despre Bornes , cu excepția faptului că el a fost un vânzător de cărți în Manhattan . Această licitație a avut loc la Newark , New Jersey , cu cutii și conținutul lor achiziționat de Dale Alfrey pentru suma de douăzeci și cinci de dolari .
Alfey nu avea nicio idee despre ce se aflau în cutii când le cumpărai pe un capriciu. Când le-a revizuit ulterior, a fost surprins să găsească ceea ce părea a fi documente de laborator și note personale ale lui Nikola Tesla . Unele dintre hârtiile pierdute ale lui Tesla au revenit din nou. Cu toate acestea, datorită ignoranței, se pierd aproape o dată.
În 1976, numele Nikola Tesla nu era cunoscut pe scară largă. Alfrey nu avea nicio idee despre importanța lucrărilor care îi aparțineau acum. Revedind o cantitate incredibilă de materiale, primul gând al lui Alfrey este că a descoperit notele unui scriitor de science fiction . Ceea ce citise a fost atât de incredibil încât părea imposibil ca toate acestea să fie adevărate.
Având puțin interes față de ceea ce a cumpărat, Alfrey a ascuns cutiile în subsol, crezând că le va verifica mai târziu, când avea mai mult timp. Au trecut douăzeci de ani înainte ca Alfrey să găsească încă o dată timp pentru a deschide cutiile ciudate. Din păcate, timpul nu a fost foarte bun cu conținutul prețios din interiorul cutiilor.
Până atunci, hârtiile deveniseră prost pline de mucegai, iar cerneala dispăruse de ani de neglijență în subsolul umed. Alfrey a fost determinat să nu lase acest material să dispară pentru totdeauna și a început efortul laborios de a încerca transcrierea informațiilor înainte de a fi prea târziu.
Cu toate acestea, Alfrey se afla în curând prins citind lucrările remarcabile. Note Tesla sunt șocante în revelațiile lor din viața secretă a om de știință . O viață, care până atunci nu fusese niciodată menționată de Tesla sau documentată de biografii săi după moartea sa.
Aceste reviste pierdute au dezvăluit că în 1899, în timp ce în Colorado Springs , Tesla a interceptat comunicările de la ființe extraterestre care controlau în secret umanitatea . Aceste creaturipregăteau lent oameni pentru o eventuală cucerire și dominație , folosind un program care exista de la crearea omenirii , dar se accelera acum datorită cunoașterii științifice sporite pe Pământ .
Tesla a scris despre anii de investigație pentru a interpreta semnalele ciudate de radio și despre încercările sale de a anunța guvernul și militarii despre ceea ce știa, dar scrisorile sale, aparent, au rămas fără răspuns.
Tesla a vorbit încrezător cu câțiva dintre binefăcătorii săi, inclusiv cu colonelul John Jacob Astor , care deținea hotelul Waldorf Astoria . Acești binefăcători l-au ascultat pe Tesla și au fondat în secret ce a fost începutul primei bătălii a umanității de a-și controla propriul destin. O luptă pusă în mișcare de Nikola Tesla . Deși această informație pare absolut incredibilă, Tesla a dat indicii ocazionale despre situația sa în mai multe interviuri în ziare și reviste.
Tesla poate fi făcut pe această temă într – un articol intitulat: Vorbind cu planetele ( Vorbind la planete ) în ziarul săptămânal Colliers (martie 1901) „Când am fost îmbunătățirea mea mașinipentru producerea de acțiuni electrice intense, perfecționarea și mijloacele să observe eforturile slabe.
Una dintre cele mai interesante rezultate, și , de asemenea , una de mare importanță practică a fost dezvoltarea unor inventii pentru a indica o distanță de mai multe sute de mile o furtuna se apropie de direcția, viteza și distanța parcursă. „
„A continuat această lucrare care pentru prima dată am descoperit acele efecte misterioase care au provocat un interes atât de neobișnuit. Am perfecționat aparatul menționat până acum, de la laboratorul meu din munții Colorado .
Am simțit pulsul balonului, așa cum a fost, observând fiecare schimbare electrică care a avut loc într-o rază de o mie o sută de mile. Nu voi putea să uit niciodată primele senzații pe care le-am experimentat atunci când mi-a devenit clar că am observat ceva, eventual consecințe incalculabile pentru omenire „.
 „M-am simțit ca și când asistam la nașterea unei noi cunoștințe sau la revelația unui mare adevăr. Primele mele observații m-au înspăimântat pozitiv, fiindcă în ei erau ceva misterios , nu supranatural , și eram singur în laboratorul meu noaptea; dar la acea vreme ideea că aceste perturbații erau semnale controlate în mod inteligent nu mi se părea încă „.
„Modificările pe care le-am observat au avut loc periodic și cu o sugestie atât de clară de număr și de ordine încât nu au putut fi identificate cu nici o cauză cunoscută de mine. Am fost, desigur, familiarizat cu astfel de perturbații electrice așa cum sunt produse de soare , de Luminile Nordului și curenții de pământ , și a fost sigur, deoarece acesta ar putea fi nici faptul că aceste variații nu au fost cauzate de oricare dintre aceste cauze. „
„Natura experimentelor mele a împiedicat schimbările care au fost produse de tulburările atmosferice , așa cum a fost ușor ghicit de unii. A fost ceva timp mai târziu, când gândul mi-a strălucit mintea, că tulburările pe care le observasem s-ar putea datora unui control inteligent .
Deși nu puteam să-i descifrez semnificația, mi-a fost imposibil să mă gândesc la ele ca fiind complet întâmplător „.
„Sentimentul este în continuă creștere în mine, că am fost primul care au auzit felicitările de la o planetă la alta. Un singur scop a fost în spatele acestor semnale electrice . „
Zeci de ani mai târziu, de ziua lui , în 1937, el a anunțat: „Am petrecut o mare parte din timpul meu pe parcursul anului trecut pentru a perfecta un nou dispozitiv, mic și compact , prin care energia în cantități mari pot fi acum fulgeră prin spațiul interstelar la orice distanță fără cea mai mică dispersie „( New York Times , duminică, 11 iulie 1937.)
Tesla nu a dezvaluit public orice detalii tehnice ale sale transmițător îmbunătățit, dar în anunțul său în 1937, a dezvăluit o nouă formulă care arată că: „Energia cinetică și potențială a unui corp este rezultatul mișcării și determinat de produsul masei sale și pătratul vitezei tale.
Dacă masa este redusă, energia este redusă la raportul prim. Dacă este redus la zero, energia este egală cu zero pentru orice viteză finită. „( New York , 12 iulie 1937, p. 6)
De ce este scris atât de puțin despre credința lui Tesla că a auzit semnale radio străine ? Poate că adevărul a fost păstrat secret .
Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!