DMCA

THE PRIME este un furnizor de servicii online, așa cum este definit în Legea privind drepturile de autor digital (DMCA) Digital Millennium Act.Furnizăm proprietarilor legali de drepturi de autor posibilitatea de a se publica pe internet prin încărcarea, stocarea și afișarea diverselor materiale media care utilizează serviciile noastre. Nu monitorizăm, nu afișăm pe ecran sau nu examinăm în alt mod mass-media care este încărcată pe serverele noastre de către utilizatorii serviciului.

Suntem protejați și monitorizați direct de DMCA 

Noi luăm în serios încălcarea drepturilor de autor și vom proteja energic drepturile deținătorilor de drepturi legale. Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor pentru conținutul care apare pe site  ul THE PRIME și nu ați autorizat utilizarea conținutului, trebuie să îl notificați în scris pe căutat4me@gmail.com pentru ca noi să identificăm conținutul pretins încălcând și să luăm măsuri .

Pentru a facilita mai ușor procesul, am furnizat un formular pentru utilizarea dvs. pe pagina noastră de contact. Nu vom putea să luăm nicio măsură dacă nu ne furnizați informațiile necesare, astfel că completați cu precizie și complet toate câmpurile. În mod alternativ, puteți face o notificare scrisă prin poștă electronică, prin fax sau prin poștă către agentul DMCA, așa cum este enumerat mai jos. Comunicarea dvs. scrisă trebuie să includă următoarele:

  • Semnătura fizică sau electronică a proprietarului drepturilor de autor sau a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului care revendică în mod expres un drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
  • Identificarea specifică a operei protejate prin drepturi de autor despre care considerați că ați fost încălcată. În cazul în care pretindeți că ați încălcat mai multe lucrări protejate prin drepturi de autor cu o singură notificare, trebuie să trimiteți o listă reprezentativă care identifică în mod specific fiecare dintre lucrările despre care ați afirmat că sunt încălcate.
  • Identificarea specifică a locației și a descrierii materialului despre care se pretinde că încalcă sau care face obiectul unei activități de încălcare informații suficient de detaliate pentru a permite agentului DMCA să localizeze materialul. Trebuie să includeți adresa URL specifică sau adresele URL ale paginilor web în care se află materialul care se presupune că încalcă drepturile.
  • Informații suficiente pentru a permite agentului DMCA să contacteze partea reclamantă, care poate include un nume, o adresă, un număr de telefon și o adresă de poștă electronică la care poate fi contactată partea reclamantă.
  • O declarație conform căreia partea reclamantă are convingerea că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege.
  • O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și sub sancțiunea unei sperjururi că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că, în conformitate cu legea aplicabilă, 17 USC 512 (f), orice persoană care, în mod deliberat, prezintă în mod eronat materialul sau activitatea care încalcă prevederile, poate fi pasibilă de răspundere.

Datele de contact ale agentului de autor sunt desemnate

Notificările cu privire la acest site web trebuie trimise la adresa:

Numele și adresa juridică:Europa Titluri, Inc
Numele afacerii:europaheadlines.com
Agent desemnat:CDM: Agent înregistrat în DMCA
E-mail:searched4me@gmail.com
Agentul desemnat pentru drepturile de autor ar trebui să fie contactat numai cu privire la anunțurile privind presupusele drepturi de autor. Orice alt feedback, comentarii, solicitări de asistență tehnică și alte comunicări trebuiesc direcționate către CONTACT


De altfel
 , vă invităm să citiți
 pagina Termeni și condiţii   din acest   website

Loading...
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!