Déjà vu: Cum să recunoști pe cineva dintr-o viață anterioară

Ați experimentat vreodată sentimentul ciudat de Déjà vu , sentimentul că ați fost într-un anumit loc și ați experimentat acel moment înainte? Uneori, Déjà vu apare deoarece ne amintim ceva sau vedem o asemănare cu ceva care sa întâmplat într-o viață trecută. 

Dacă ați dezvoltat abilități psihice , probabil că aveți momente când vă amintiți anumite aspecte ale vieții voastre trecute. Chiar și uneori putem detecta că avem o conexiune imediată cu cineva. Aceasta este și o modalitate de comunicare cu viețile noastre anterioare.

Déjà vu: Cum să recunoști pe cineva dintr-o viață anterioară

Nu suntem singurii care au trăit mai multe vieți , cei dragi și-au trăit viețile trecute. De obicei călătorim în aceleași cercuri, cu aceleași probleme. În mod normal, oamenii cu care ne împărtășim viețile trecute sunt cei cu care ne împărtășim viața curentă. Reapare, dar cu roluri diferite.

De exemplu, soțul sau soția dvs. într-o viață anterioară ar putea fi fratele sau sora ta în această viață. Sau o persoană cu care nu ai afinitate în această viață ar fi putut fi cea mai bună prietenă într-o viață anterioară.

Dar, în anumite ocazii, această experiență merge mult peste ceea ce ne putem imagina. Ne întâlnim cu străini în zilele noastre, ceea ce uneori ne face să ne întrebăm dacă le-am văzut înainte.

Acest lucru ne lasă confuz, fie pentru o secundă, ne oprim să ne gândim dacă am văzut acea persoană înainte, uneori până la punctul de a fi capabil să anticipeze ce se va spune acea persoană, sau simt ca persoana necunoscuta ia toate viata cu ea În acel moment, viața și credințele actuale se schimbă complet.

Aceste tipuri de conexiuni sunt ușor de detectat, dar ce legătură cu acele conexiuni care se pot extinde în mai multe vieți?

Cum îi recunoaștem?

În primul rând, trebuie să înțelegem că uneori sufletele cu care avem cea mai mare legătură și cu cele pe care am ales să le învățăm și să le creștem sunt aceia care sunt acolo pentru a ne învăța cele mai profunde lecții.

Uneori aceste lecții nu sunt ușoare. Faptul că doi oameni s-au întâlnit într-o viață anterioară nu înseamnă că totul va fi iubire, pace și fericire.

Cineva trecut de viață

S-ar putea să existe mai multe motive pentru ca acest contact să fi avut loc. Unul sau celălalt are de făcut un loc de muncă în această viață și, până se întâmplă acest lucru, acest contact va continua pe termen nedefinit, la fel ca și studenții care trebuie să reia examenul până când îl vor trece.

De asemenea, este posibil ca am ales această persoană să „lucreze” prin această viață, deoarece putem avea mai mulți „perechi de suflete” .

Trebuie să ne amintim că partenerul de suflet nu este neapărat un partener sentimental, poate fi cineva cu care am ales să formăm o legătură în mai multe vieți; care pot apărea în momente diferite ale vieții noastre, pentru a ne ajuta să învățăm ceva în special.

Ce semne ar trebui să căutăm ca să găsim oameni din viețile noastre anterioare?

Mai jos, câteva semne care ar putea indica faptul că am fi putut cunoaște pe cineva din viața noastră.

O conexiune imediată: ați cunoscut vreodată pe cineva și ați putut imediat să vă împărtășiți sentimentele și vulnerabilitățile? Este posibil ca sufletul tău să fi recunoscut persoana și să știe instinctiv că este o persoană pe care ai iubit-o sau o mare încredere într-o viață trecută.

O reacție imediat negativă: nu întâlnim doar oamenii pe care i-am iubit. Ne întâlnim, de asemenea, oameni pe care i-am urât. Întâlnirile cu oamenii din viețile trecute nu sunt doar cu cei dragi, ci și cu dușmanii noștri.

De fapt, dușmanii noștri sunt cei mai buni profesori ai noștri. Dacă aveți o reacție negativă imediată la cineva, ar putea fi pentru ceva care sa întâmplat într-o viață trecută.

Cineva dintr-o viață trecută

Experimentează un sentiment puternic al Déjà vu:

Am vorbit deja în mai multe rânduri despre originea lui Déjà vu. Dacă întâlniți Déjà vu atunci când sunteți cu o anumită persoană, este posibil ca ambii să împărtășiți o viață anterioară.

O conexiune telepatică.  Există cineva în viața ta care știe ce crezi înainte de a-ți spune și viceversa? Dacă da, există o șansă bună să împărtășiți ambele vieți împreună.

Suflete care împărtășesc viața tind să aibă o legătură mai profundă decât sufletele care interacționează doar pentru prima dată. Dacă conexiunea este la un nivel subconștient, este posibil să fi fost împreună mult mai devreme.

Doar o privire: Aceasta este o caracteristică foarte comună în sufletul colegilor. Dacă întâlnești pe cineva și îi recunoști ochii, probabil că ai fost împreună în viețile anterioare. În timp ce corpul nostru se schimbă de la o viață la alta, ochii noștri rămân aceiași, astfel încât să vă puteți recunoaște în viața viitoare.

Relații scurte, dar intense.  Ați întâlnit vreodată pe cineva și ați împărtășit o relație intensă, care sa încheiat în câteva luni sau chiar săptămâni? Uneori avem probleme nerezolvate cu cineva dintr-o viață trecută, dar nu avem nevoie de prea mult timp pentru ao rezolva.

O relație scurtă și intensă poate oferi un scop pe care ambele părți le au nevoie. Deși o astfel de relație poate fi dureroasă și confuză în viața prezentă, este posibil ca ambele părți să ajungă la un anumit nivel subconștient pentru a rezolva o experiență din trecut.

Această relație ar putea fi cheia principală în a vă ajuta să vă atingeți visele în viața curentă.

Recunoașteți viața trecută a cuiva

Și ce ar trebui să învățăm din aceste întâlniri?

Știind mai multe despre viețile și relațiile din trecut poate fi cheia vieții de astăzi. Dacă există ceva care nu a fost învățat într-o viață trecută, aceste lecții vor fi deosebit de puternice în acest sens.

Universul vrea să vă asigurați că nu repetați greșelile .

Treci printr-un moment foarte dureros sau traumatic?

Este posibil să aveți de-a face cu o problemă a unei vieți trecute. Cu cât îți dai seama mai repede, cu atât mai curând vei determina ce trebuie să înveți și cu cât îți vei elibera mai repede de povara asta.

În plus, veți putea să recunoașteți sufletul dvs., să înțelegeți de ce anumite greșeli, să înțelegeți conexiunea instant ciudată cu cineva și, în final, să atingeți acel obiectiv care este atât de dificil de realizat.

Ați întâlnit vreodată pe cineva din viețile voastre trecute? Ai reușit să o recunoști? Î

Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!