Decodificare Agenda ONU 2030: planul pentru înrobirea globală

Acest document „Agenda 2030” al ONU, care impune un model pentru așa-numita „dezvoltare durabilă” în întreaga lume. 

Acest document nu descrie nimic mai puțin decât o preluare guvernamentală globală a fiecărei națiuni de pe planetă. 

„Obiectivele” acestui document nu sunt altceva decât cuvinte de cod pentru o agendă fascistă a guvernului corporativ care va întemnița omenirea într-un ciclu de sărăcie devastator, îmbogățind în același timp cele mai puternice corporații globale din lume, cum ar fi Monsanto și DuPont. 

În scopul de a ajuta trezirea umanității, am decis să traduc cele 17 puncte ale acestei agende 2030, astfel încât cititorii de pretutindeni să poată înțelege ceea ce solicită acest document.

Pentru a efectua această traducere, trebuie să înțelegeți cum globaliștii ascund agendele lor monopoliste în limbajul „simți bine”. 

Iată traducerea punct-la-punct. Observați cu atenție că nicăieri acest document nu afirmă că „atingerea libertății umane” este unul dintre obiectivele sale. 

Nici nu explică cum trebuie realizate aceste obiective. După cum veți vedea aici, fiecare punct al acestei agende a ONU va fi realizat prin controlul centralizat al guvernului și mandatele totalitare care seamănă cu comunismul. 

Traducerea „Proiectului Agendei 2030 pentru guvernul globalist” al ONU (controlat de interesele corporatiste) 

Obiectivul 1) Finalizarea sărăciei în toate formele sale de pretutindeni

Traducere: puneți pe toată lumea bunăstarea guvernului, ștampilele de mâncare, subvențiile pentru locuințe și ziarele care le fac sclavi obedienți guvernului global. 

Nu permiteți niciodată mobilității persoanelor în sus să se ajute. În schimb, învățați victimizarea în masă și ascultarea de către un guvern care oferă lunar „cote” de bani pentru produse esențiale de bază cum ar fi produsele alimentare și medicamentele. Etichetați-o „încetând sărăcia”. 

Obiectivul 2) Înfrângerea foamei, asigurarea siguranței alimentare și a unei alimentații îmbunătățite și promovarea unei agriculturi durabile

Traducerea: Invada întreaga planetă cu OMG-uri și semințele brevetate de Monsanto, în timp ce creșterea utilizării erbicidelor mortale sub afirmația falsă a „creșterii producției” culturilor alimentare.

Inginerul plantelor modificate genetic pentru a stimula substanțele chimice vitaminice, fără a avea nicio idee despre consecințele pe termen lung ale poluării genetice sau experimentele genetice transversale efectuate în mod deschis într-un ecosistem fragil. 

Obiectivul 3) Asigurarea vieții sănătoase și promovarea bunăstării pentru toți la toate vârstele

Traducere: Mandat 100+ vaccinuri pentru toți copiii și adulții cu arma, amenințând părinții cu arest și închisoare dacă refuză să coopereze. 

Împingeți utilizarea medicamentelor grele la copii și adolescenți în timp ce lansați programe de „screening”. Apelează programele de „prevenire” a medicamentelor de masă și susțin că îmbunătățesc starea de sănătate a cetățenilor. 

Obiectivul 4) Asigurarea unei educații de calitate incluzive și echitabile și promovarea oportunităților de învățare de-a lungul vieții pentru toți

Traducere: Puneți o istorie falsă și o educație înghesuită în cadrul standardelor educaționale „comune de bază” care produc mai degrabă lucrători ascultători decât gânditori independenți. Nu permiteți niciodată oamenilor să învețe o istorie reală, altfel ar putea să-și dea seama că nu vor să o repete. 

Scopul 5) Realizarea egalității de gen și împuternicirea tuturor femeilor și fetelor

Traducere: Crima creștinismul, marginalizarea heterosexualității, demonizarea bărbaților și promovarea agendei LGBT peste tot. Scopul real nu este niciodată „egalitatea”, ci mai degrabă marginalizarea și denigrarea oricui care exprimă orice caracteristică masculină. 

Scopul final este de a feminiza societatea, creând acceptarea pe scară largă a „ascultației blânde”, împreună cu ideile de auto-slăbire a proprietății comunale și „împărtășirea” totului.

Deoarece numai energia masculină are puterea de a se ridica împotriva opresiunii și luptei pentru drepturile omului, suprimarea energiei masculine este cheia pentru menținerea populației într-o stare de veghere veșnică. 

Obiectivul 6: Asigurarea disponibilității și gestionarea durabilă a apei și salubritate pentru toți

Traduceri: Permiteți companiilor puternice să profite de controlul asupra aprovizionării cu apă și să impună prețuri de monopol pentru a construi o nouă infrastructură de furnizare a apei care să asigure disponibilitatea. 

Obiectivul 7) Asigurați accesul la energie accesibilă, fiabilă, durabilă și modernă pentru toți

Traduceri: Penalizați cărbunele, gazele și petrolul, în timp ce împingeți subvenții energetice „ecologice” înjumătățite la startupurile creierului, conduse de prietenii Casei Albe faliment în cinci ani sau mai puțin.

Întreprinderile verzi dau naștere discursurilor impresionante și mediatizării, dar pentru că aceste companii sunt conduse de idioți corupți, nu de antreprenori capabili, ei intră întotdeauna în ruptură.(Și mass-media speră că nu-ți amintești toate fanfarul în jurul lansării inițiale.) 

Obiectivul 8) Promovarea creșterii economice durabile, incluzive și durabile, a ocupării complete și productive și a muncii decente pentru toți

Traducerea: – salarii minime minime care au falimentat întregul sector al economiei. 

Să forțeze angajatorii să respecte cotele de angajare ale lucrătorilor LGBT, în timp ce să impună niveluri salariale în cadrul unei economii de muncă planificate central, dictată de guvern. Distruge economia de piață liberă și neagă permisele și licențele companiilor care nu se supun dictelor guvernamentale.

Obiectivul 9) Construirea unei infrastructuri reziliente, promovarea industrializării incluzive și durabile și încurajarea inovației

Traducerea: Puneți națiuni în datorii extreme la Banca Mondială, cheltuind banii datoriei pentru a angaja corporații americane corupte pentru a construi proiecte de infrastructură la scară largă care captează națiuni în curs de dezvoltare într- de datorii. 

Consultați cartea Confesiunile unui om economic lovit de John Perkins pentru a înțelege detaliile despre modul în care această schemă a fost repetată nenumărate ori în ultimele decenii. 

Obiectivul 10) Reducerea inegalităților în cadrul și între țări

Traducere: Pedepsiți pe cei bogați, pe antreprenori și pe inovatori, confiscând aproape toate câștigurile de către cei care aleg să lucreze și să exceleze. Redistribuiți averea confiscată către masele de paraziți umani care nu muncesc și care alimentează o economie productivă, fără a contribui la nimic … în timp ce țipă de „egalitate”! 

Obiectivul 11: Să includă orașele și așezările umane incluzive, sigure, reziliente și durabile

Traducere: Interzicerea tuturor proprietăților armelor de către cetățeni privați, concentrându-se armele în mâinile guvernatorilor supuși guvernului care conduc o clasă de muncitori săraci, înrobiți.

Criminalizează traiul în majoritatea zonelor rurale prin instituirea „zonelor protejate” de jocuri de foame pe care guvernul le va pretinde că le deține „poporul”, deși nimănui nu li se permite să locuiască acolo. Să-i forțeze pe toți oamenii să ajungă în orașe pline de densitate, bine controlate, unde sunt supravegheate 24 de ore din 24 și se supun manipulării ușor de către guvern. 

Obiectivul 12) Asigurarea unor modele durabile de consum și de producție

Traducerea: Începeți impunerea de impozite punitive asupra consumului de combustibili fosili și electricitate, forțând oamenii să trăiască în condiții de agravare a standardelor de viață care seamănă din ce în ce mai mult cu condițiile din Lumea a Treia.

Utilizați campanii de influență socială în televiziune, filme și social media pentru a rușina oameni care folosesc benzină, apă sau electricitate, stabilind o construcție socială de ninni și tattoari care ratacesc vecinii în schimbul recompenselor de credit alimentar. 

Scopul 13) Acțiuni urgente de combatere a schimbărilor climatice și a impactului acestora

Traducere: stabiliți cote pentru consumul de energie pentru fiecare ființă umană și începeți să pedepsiți sau chiar să incriminați „deciziile despre stilul de viață” care depășesc limitele de utilizare a energiei stabilite de guverne. Instalați supravegherea totală a persoanelor pentru a urmări și calcula consumul de energie.

Penalizați proprietatea privată a vehiculelor și forțați masele în transportul public, în cazul în care camerele TSA grunts și aparatele de recunoaștere a feței pot monitoriza și înregistra mișcarea fiecărei persoane în societate, ca o scenă extrasă din Minority Report. 

Obiectivul 14) Conservarea și utilizarea durabilă a oceanelor, a mărilor și a resurselor marine pentru o dezvoltare durabilă

Traducerea: interzicerea pescuitului oceanelor, scăderea aprovizionării cu alimente într-o penurie extremă și provocarea inflației inflaționiste a prețurilor alimentelor, care pune încă și mai mulți oameni în disperare economică. 

Incriminarea funcționării navelor de pescuit private și plasarea tuturor operațiunilor de pescuit oceanic sub controlul planificării centrale guvernamentale.

Numai permiteți companiilor favorizate să desfășoare operațiuni de pescuit oceanic (și să facă această decizie bazată în întregime pe care corporații oferă cele mai multe contribuții de campanie unor parlamentari corupți). 

Obiectivul 15) Să protejeze, să restaureze și să promoveze utilizarea durabilă a ecosistemelor terestre, să gestioneze în mod durabil pădurile, să combată deșertificarea, să oprească și să inverseze degradarea terenurilor și să oprească pierderea biodiversității

Traducere: Reintroduce Agenda 21 și forțează oamenii de pe pământ și în orașe controlate.Incriminarea proprietății private a pământului, inclusiv a fermelor și a terenurilor agricole. 

Controlați cu strictețe întreaga agricultură printr-o birocrație guvernamentală coruptă a cărei politici sunt determinate aproape în întregime de Monsanto, fiind ștampilate de către USDA.

Banuiți păstrăvurile de lemn, colectarea apei pluviale și grădinăritul acasă, pentru a incrimina dependența de sine și pentru a forța dependența totală de guvern. 

Obiectivul 16) Promovarea unor societăți pașnice și favorabile incluziunii pentru o dezvoltare durabilă, asigurarea accesului la justiție pentru toți și crearea unor instituții eficiente, responsabile și incluzive la toate nivelurile.

Traducere: Acordați imunitate legală străinilor ilegali și grupurilor minoritare protejate, în orice activitate ilegală – inclusiv prin apel deschis la asasinarea în masă a ofițerilor de poliție – deoarece sunt noua clasă protejată în societate. 

„Instituții incluzive” înseamnă acordarea de structuri fiscale favorabile și subvenții guvernamentale corporațiilor care angajează lucrători LGBT sau orice alte grupuri care sunt în prezent în favoarea planificatorilor centrali din guvern.

Utilizați IRS și alte agenții federale pentru a pedepsi selectiv grupurile nefavorabile cu audituri punitive și hărțuire de reglementare, toate ignorând activitățile criminale ale unor corporații favorizate care sunt prieteni ai elitei politice. 

Obiectivul 17: Consolidarea mijloacelor de implementare și revitalizarea parteneriatului global pentru dezvoltarea durabilă

Traducerea: Emiteți mandate comerciale globale care să depășească legile naționale, acordând în același timp puteri imperialiste nerestricționate companiilor precum Monsanto, Dow Chemical, RJ Reynolds, Coca-Cola și Merck. 

Să treacă pactele comerciale globale care ocolește legiuitorii unei națiuni și suprascrie legile privind proprietatea intelectuală pentru a se asigura că cele mai puternice corporații din lume mențin total monopolurile asupra drogurilor, semințelor, chimicalelor și tehnologiei.

Anulează legile naționale și cere ascultarea totală la nivel global a acordurilor comerciale autorizate de corporații puternice și ștampilate de către ONU. 

Total înrobire a planetei până în 2030 

După cum afirmă documentul ONU:  

„Ne angajăm să lucrăm neobosit pentru implementarea completă a acestei Agende până în 2030.”

Dacă citiți documentul complet și puteți citi dincolo de frazele și frazele de relații publice, veți realiza rapid că această agendă a ONU va fi forțată tuturor cetățenilor lumii prin invocarea constrângerii guvernamentale. 

Nicăieri acest document nu afirmă că drepturile individului vor fi protejate. Nici nu recunoaște existența drepturilor omului acordate particularilor de către Creator. 

Chiar și așa-numita „Declarație Universală a Drepturilor Omului” îi interzice total pe indivizi dreptul la apărare, dreptul la alegerea medicală și dreptul la control parental asupra propriilor copii. 

ONU nu planifică nimic mai mult decât o tiranie guvernamentală globală care înrobește toată omenirea în timp ce numește schema „dezvoltare durabilă” și „egalitate.

Și, bineînțeles, totul se desfășoară sub eticheta frauduloasă a „progresului”. 

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!