Cronicile Pământului: regii „cerului” care proveneau din Planeta 12

Seria „Cronicile Pământului” și, mai exact, cartea cu care ne confruntăm astăzi, „Planeta a 12-a”se bazează pe premise precum mitologia nu este o extravaganță, ci într-adevăr amintiri ancestrale; că Biblia ar trebui citită literal ca un document științific istoric; și că civilizațiile antice, mult mai vechi și mai splendide decât se crede, erau produsul cunoașterii aduse pe Pământ de către Anunnaki.

Potrivit mitologiei Mesopotamiei, la începutul timpurilor lor, Anunnakii erau cei mai puternici zei, atât pentru sumerieni, cât și pentru acadieni, asirieni și babilonieni. 

Inițial, sumerienii practicau o religie politeistă, cu zeități antropomorfe care reprezentau forțele cosmice și terestre prezente în lumea lor.

Annunaki au fost un set de zeități legate de Anunna (zei descendenți ai lui An sau Anu, zeul cerului si unul dintre cei trei zei supreme) și Igigi (zei minori, să se revolte și să devină demoni, care lucrează pentru Anunnaki ). 

De fapt, numele său vine să însemne „cei care din cer pe pământ a venit“ , dar , de asemenea , a fost tradus ca „cei de sânge regal“ . Inițial au aparținut panteonul orașului Nippur, dar ele sunt , de asemenea , menționate mai târziu în orașele Lagash și Eridu .

În 1964, Adolph Leo Oppenheim a publicat cartea sa „Mesopotamia antică: Portretul unei civilizații moarte” . Succesul a fost atât de mare , încât multe dintre conceptele și ideile prezentate în ea au fost adoptate, asimilate și transformat de diverse personalități din lumea pseudo-științe, printre care a subliniat scriitorul Zecharia Sitchin Azervayán.

Sitchin a publicat o duzină de cărți cunoscute sub denumirea de „Cronicile pământului”, în care a tradus numeroase comprimate sumeriene cuneiforme, precum și diverse texte biblice scrise în limba lor originală, ebraică.

În cartea sa „Planeta a 12-a” , Sitchin povestește sosirea Anunnaki pe Pământ cu 450.000 de ani în urmă, dintr-o presupusă planetă numită Nibiru

În poveste le descrie chiar ca pe niște ființe de aproximativ 3 metri înălțime, piele albă, păr lung și barbă. Sitchin afirmă de asemenea, că Anunnaki stabiliți în Mesopotamia, și prin inginerie genetică a reușit să accelereze evoluția lui Homo Sapiens neanderthalienilor pentru a aduce propriul lor material genetic, la nevoia urgentă de muncă forțată.

De asemenea, pe tot parcursul operei sale Sitchin sugerează că tehnologiile Anunnaki au fost atât de puternic dezvoltate, care puteau face călătoria în spațiu, și care ar avea indicii și urme ale prezenței lor pe Pământ, crearea de „locuri de putere“ ca piramidele egiptene ( Mayaș, Aztec și Chineză), Stonehenge, liniile Nazca sau Machu Picchu.

Teoriile lui Sitchin, susținute de interpretări personale ale surselor sumeriene, babiloniene și mitologiile din Orientul Mijlociu, arheologia și Biblia, comparând cu cărțile Vechiului Testament, Cartea Jubileelor și alte surse, au fost respinse de oameni de știință, istorici și arheologi care și-au arătat dezacordul față de aceste teorii, atât în ​​ceea ce privește „traducerea” textelor vechi, cât și în ceea ce privește înțelegerea fizicii.

„Există mai mulți factori care diferențiază semnificativ lucrările bine documentate ale lui Sitchin de la toate celelalte care se ocupă de această problemă. Unul dintre acești factori este datorită competențelor lingvistice, inclusiv nu numai cu diverse limbi moderne, care permit verificarea activității altor cercetători în limbile lor originale, dar, de asemenea, sunt incluse cunoștințele sale de sumeriană, egipteană și ebraică veche , precum și alte limbi ale antichității. „

„Treizeci de ani de dăruire pentru cercetare academică și personală înainte de a opta pentru publicare au dus la un loc, munca minuțioasă și o perspectivă neobișnuită, și ia permis să facă ajustările corespunzătoare, atunci când a fost necesar. Autorul a căutat cele mai vechi obiecte și texte disponibile, oferind în cărțile sale o mare mulțime de fotografii și desene, monumente, picturi murale, ceramică, ștampile etc. Folosit cu generozitate peste tot ne furniza o dovadă vizuală importantă … Deși nu sunt destinate să rezolve toate misterele care vin aiuritoare pentru cercetătorii din urmă cu peste o sută de ani, Zecharia Sitchin ne oferă noi indicii pentru a înțelege trecutul nostru „. Rosemary Decker (istoric și cercetător)

Acest prim titlu al seriei „Planeta a 12-a” ne prezintă dovezi foarte vechi despre existența unei alte planete în interiorul sistemului solar. 

Este locul de naștere al Anunnaki-lor. De fapt, datele recente din nave spațiale fără pilot confirmă aceste teste și acest lucru a determinat astronomii să caute în mod activ ceea ce este cunoscut ca planeta X .

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!