Corpul intact al unui rege Anunnaki de 12.000 de ani (video)

Vechii Anunnaki sunt una dintre cele mai dezbătute probleme când vine vorba de rădăcinile omenirii. Acum, un videoclip YouTube misterios pretinde că prezintă un adevărat rege Anunnaki de 12.000 de ani.

Corpul unui rege Anunnaki a fost găsit în Kurdistan, Iran, o țară destul de restrânsă din restul lumii, dar cu relații bune cu Rusia .

Cu alte cuvinte, datorită promovării mass-media rusești , acum suntem conștienți de această descoperire uimitoare.

Descoperirea a avut loc în timp ce muncitorii săpau un  teren pentru a face bazele unei case.

Au fugit într-un mausoleu cu trei sicrie și, după o săpătură scurtă, au găsit rămășițele unui antecedent al unei civilizații antice.

Videoclipul a devenit foarte rapid, deoarece oamenii din întreaga lume au privit-o. În mod similar, a ridicat multe teorii cu privire la autenticitatea fundalului său.

Este foarte dificil să realizăm înălțimea persoanei urmărind videoclipul, dar se pare că el este foarte înalt.

Mai mult decât atât, poartă o coroană, ceea ce înseamnă că a fost un fel de conducător. În ochii lui sunt monede de aur, care este un obicei bine atestat al antichității.

Conform descoperirilor care datează de 250 000 de ani în urmă, Anunnaki străvechi le-au amestecat originea străină cu Homo erectus, formând astăzi o specie cunoscută sub numele de Homo Sapiens .

Această teorie este într-adevăr foarte fascinantă, dar discutabilă. Oamenii au dat un mare interes acestui subiect, deoarece este vorba despre rădăcina universului și a speciilor noastre.

Extratereștrii  Anunnaki au andocat în Golful Persic în urmă cu 432.000 de ani, ceea ce explică relația lor cu planetele noastre.

A fost acest lucru aici înainte de Potop și are legătură cu oamenii și cu dezvoltarea lor? 

Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!