Conexiunea psihică dintre copii și fenomenele paranormale

Există o legătură specială între copii și fenomenele paranormale. Mulți susțin că această comunicare „specială“ este atribuită de nevinovăție și mai ales de faptul că, copiilor nu le este frică de lucruri pe care nu le înțeleg, în timp ce un adult , în general , este mereu speriat de necunoscut și acționează în consecință.

Copiii și fenomenele paranormale

Mulți oameni se întreabă dacă un copil poate vedea fantome sau, dimpotrivă, este o invenție fructuoasă a imaginației sale. Acest lucru a creat o mare controversă în societatea noastră de ani de zile. În multe cazuri, există o explicație logică, dar în multe alte cazuri copiii au acces la planuri pe care adulții nu le pot sau nu vor să le creadă.

Părinții unui copil care este capabil să vadă, să simtă, să audă activitatea spirituală, în multe cazuri ajung să aibă parte într-adevăr de situații traumatizante, în special dacă părinții nu reușesc să perceapă aceste fenomene singuri. 

Experții parapsihologi spun că, odată ce am plecat din copilărie, mulți dintre noi, în mod inconștient, au decis să „închidă” accesul la această capacitate. Unii experți psihici susțin că o parte din această vină se datorează societății în care trăim. Într-un fel, ai putea spune că copiii comunică cu alte realități.

Conexiunea paranormală dintre copii și fenomenele paranormale de la naștere

Mulți oameni pretind că au văzut un copil în pătuț privit la un anumit punct, ca și cum ei ar fi observat „ceva”invizibil. Anumiți psihici explică faptul că atunci când un copil vine în această lume se spune că au fost „aproape de dincolo”, de cealaltă parte. 

Copiii se nasc cu al treilea ochi larg deschis, chakra din centrul frunții. Această chakra  permite nou-născuților să fie în comunicare cu o altă dimensiune.

Bebelușii și copiii mici nu sunt expuși nici unui tip de manipulare legată de fenomene paranormale, ceea ce le face să aibă această calitate considerată „atât de specială” . Unii copii au chiar „prieteni imaginari” cu care vorbesc și joacă. 

Adulții tind să creadă că copilul are doar o imaginație exagerată, când, în realitate, este foarte probabil ca acești copii să interacționeze de fapt cu un fel de spirit .

Conexiunea și  fenomenele paranormale de la naștereDar, pe măsură ce copii cresc, ei sunt expuși manipulărilor societății, uitând tot ceea ce au venit să vadă, să audă și să audă dincolo și să nu poată „vedea” dincolo de presupusa realitate pe care au insuflat-o în noi , chiar încep să creadă că tot necunoscutul este rodul imaginației și al simplei coincidențe.

Nu dorește să se opună societății, copilul începe să se închidă și să se convingă că ceea ce vede sau aude nu face parte din realitate, și începe să-și piardă toate abilitățile psihice.

Mulți oameni descriu experiențele lor paranormale atunci când erau copii, dar de multe ori nu vorbeau niciodată. Ne-discutând aceste experiențe cu alți oameni care înțeleg ce li sa întâmplat, ei nu știu cum să proceseze sau să înțeleagă, să nu mai vorbim despre ce să facem. 

Comunicare dincolo

Unul dintre cele mai frecvente exemple de activitate paranormală este atunci când un copil poate să vadă, să audă sau să comunice cu cineva care a trecut de la corpul fizic (decedat) la o altă dimensiune. Uneori este o rudă sau cineva cunoaște copilul. 

Cea mai comună cauză este că, copilul care pretinde că a vorbit cu bunicul/a, cu care nu sa întâlnit niciodată, fiind capabil să-i descrie perfect. Știința nu are multe explicații despre acest fapt, care nu se referă la imaginația copilului. 

Este posibil ca copilul să fi văzut și au auzit bunicul decedat, care încerca să comunice prin cel mai deschis și mai receptiv membru al familiei, copilul.

Comunicare dincolo și fenomenele paranormale

În alte ocazii, copiii care sunt deschiși și receptivi la comunicarea cu cei din afară pot vedea și auzi alte persoane care nu mai sunt cu noi . În aceste cazuri, poate fi o experiență înfricoșătoare pentru a vedea sau a auzi oameni care ar putea fi necunoscuți. 

De multe ori aceste alte spirite se apropie, după ce copilul a făcut primul contact cu cineva pe care-l cunosc.

Faptul că copilul a fost capabil să comunice cu o ființă dintr-o altă dimensiune este ca și cum ar primi alți vizitatori. Acești alți vizitatori vin frecvent atunci când copilul este adormit sau doar în momentul în care mintea lor este mai relaxată și mai deschisă. 

Adesea, acest lucru poate provoca un pic de confuzie și poate speria copilul, atunci când copilul este mai receptiv.

Copiii și fenomenele paranormale sunt o combinație care nu trebuie tratată ușor. Există o mare diferență între imaginație și ceea ce spun copii că văd. Copiii ar trebui să fie ascultați mai mult, pentru că nu au fost contaminați de societatea actuală.

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!