Brevetul NASA descrie crearea unui „Soare Artificial”

Acest brevet al NASA din anii 1960 descrie un soare artificial, astfel alimentând brusc credința asupra faptului că imaginile care prezintă doi sori pe care le vedem adesea în multe filme ar putea fi mai mult decât o ficțiune.

Trebuie să recunosc că de fiecare dată când am dat peste un film cu „doi sori“, de obicei am ignorat din cauza probabilității ridicate de a fi o reflecție cauzată de aparatul foto sau un alt truc pentru a face bani canalele de YouTube.

Dar acum trebuie să recunosc că mecanismul meu de autoapărare a creierul meu ma făcut să ignor această întrebare care, surprinzător, ar putea fi la fel de reală pe cât se presupune că sunt.

Rezultatele imaginilor pentru două soare - Soare fals, artificial, hexagonal, văzut în Irlanda

Privind în domeniul brevetelor NASA, în 1966 a fost aprobat un sistem de iluminare artificială și m-au determinat să reanalizez teoria „celor doi Sori”. Este adevărat, adesea este vorba despre reflexie, dar dacă aceste reflexii au fost create artificial?

Acest brevet, care este vechi de mai mult de cinci decenii, se referă la crearea unui soare artificial capabil să ilumineze, în ​​același mod pe care soarele nostru REAL îl face în acest moment. Conceptul a fost considerat „un sistem de iluminat” destinat să creeze „o singură sursă virtuală” de lumină.Brevet-ul NASA ce atesta construirea unui soare artificial

Dar de ce am avea nevoie de un reflector artificial, alimentat de Soarele nostru? Ce aplicabilitate are acest brevet? Ar putea fi considerată o invenție atât de inovatoare în utilizarea practică pentru utilizatorii sau beneficiarii săi, dar acest aspect a fost zdrobit inteligent de acest brevet NASA, care se concentrează doar pe funcționalitatea sa. Să aruncăm o privire asupra unora dintre aceste subiecte acoperite în document:

Într-un sistem de simulare a soarelui, este de dorit să se furnizeze mijloace pentru a varia intensitatea iluminării pe o gamă largă, fără a modifica distribuția spectrală a iluminării, astfel încât simulatorul poate fi folosit pentru a simula nu numai lumina soarelui , dar şi lumina Pământului și a lunii. „

Cu alte cuvinte, reflectorul artificial ar trebui să fie reglat într-un mod care să simuleze nu numai lumina soarelui, ci și lumina naturală a pământului și a lunii.

Aproape șase decenii au trecut de la aprobarea brevetului și se pare că această idee sa transformat deja în realitate. Există dovezi abundente care arată acum Soarele artificial cu o formă hexagonală nenaturală în timpul răsăritului sau în zori.

Imagine asemănătoare

Întregul concept se bazează pe tiparele acestui brevet NASA: soarele adevărat care alimentează acest reflector imens în cer din spate, permițându-i să reflecte lumina soarelui. Iată un exemplu atât de viu:

Acest soare dublu are o formă hexagonală și dimensiuni mai mari decât de obicei. Pentru a obține o imagine clară în minte, aici sunt schemele invenției, precum și semnificația lor:schema soare artificial

 

Pe lângă ideea că guvernele care ne otrăvesc prin toate straturile mediului la care aici sunt puțin confuz în acest sens, pentru că suntem toți locuitori ai aceleiași planete și fără discriminare … expuse la aceleași amenințări ecologice, unii au insinuat că guvernul terra-formează Pământul pentru a face loc unei noi specii hibride .

Odată cu creșterea inteligenței artificiale, benzi neuronale, tehnologia genei modificate CRISPR disponibile pe scara larga și multe vise de a deveni cyborgi, ideea de mai sus este de a lua formă.

Oamenii au făcut posibil ceea ce zeci de ani în urmă a fost considerată imposibilă și ca agenda globală avansează, se pare că fac drumul pentru o nouă specie de oameni, o specie hibrid îmbunătățită cu upgrade-uri de tehnologie și o minte care nu le mai aparțin.

Dar aceasta este doar o speculație pură până când devine realitate, iar masele nu vor mai avea putere să răstoarne răul care a fost făcut. Dar sperăm pentru bine. Se pare că toate acestea sunt doar o conspirație demnă de salutat.

Dar dacă în spatele acestui brevet sunt ascunse alte realități ca cea a apariției viitoare a celui de-al doilea Soare numit NEMESIS sau celebra planetă NIBIRU?

Brevetul NASA STAR este accesibil aici: LINK

Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!