Annunaki din Biblie și progeniturile lor, Giganții

Un articol interesant despre Annunaki din Biblie, cea mai citită carte din istorie. Biblia a împins credința a miliarde de oameni și a modelat chiar lumea în care trăim. Dar dacă ar exista ceva care nu era drastic clar în modul în care oamenii descifrează Biblia?

Acestea sunt părți foarte importante ale Scripturii, care adesea sunt neglijate de cititori, dar au aruncat o lumină asupra unei părți diferite a Bibliei și a credinței în care credem miliarde de oameni.

Înainte de a sari în Scriptură în sine, să încercăm să clarificăm ceea ce știm despre cine au fost Annunaki.

Să vorbim despre Annunaki din Biblie

Cine sunt Annunaki?

Annunaki este o frază făcută de Zecharia Sitchin. Găsit în multe dintre cărțile celebre, Sitchin explorează mitologia antică, structurile megalitice din întreaga lume și diferite cărți care demonstrează că o rasă extraterestră a vizitat planeta.

Ce este interesant este că aceștia erau zeii găsiți în comprimatele sumeriene. Annunaki au fost zeități reale, iar numele lor provin de la vechiul zeu al cerului „Anu”.

Dar, când priviți mai adânc în comprimatele sumeriene, începeți să observați că există o relație comparativă între Biblie și ceea ce credeau aceste culturi antice.

Când începeți să priviți adânc în Biblie, veți vedea că există unele asemănări care sunt adesea ignorate chiar de cei mai religioși. Astfel de evenimente includ Annunaki din Biblie.

Tabletele Sumeriene

Tabletele sumeriene au fost scrise de sumerieni. Aceasta a fost o societate care a inventat scrisul și a avut cunoștințe avansate de matematică, știință și astronomie. Conform acestor tablete, Anunnaki, sau Anannge, au fost îngeri.

Aceștia erau oameni avansați din punct de vedere tehnologic și de fapt trăiau pe pământ în jurul anului 8200 î.Hr. în Orientul Mijlociu.

Ninill și Enlil se aflau în centrul poveștilor. Ninill era zeița care domina țara, iar Enlil era soțul ei. Dumnezeul războiului, Ninurta, a fost fiul lui Enlil și lui Ninlil.

Acești dumnezei sunt foarte asemănători cu zeii pe care îi cunoașteți din Grecia antică și din Roma și aceasta este prima dată când auzim despre grădina Edenului. Acesta este același Eden pe care îl cunoaștem din Biblie.

În tabletele sumeriene, Ninlil cere consiliului celor șapte să creeze ceea ce se numește „Eden”. Aceasta este o grădină ceresc.

Annunaki au fost, de asemenea, legați de observatorii care se găsesc în cartea lui Enoch. Nu este surprinzător că supraveghetorii se ocupau de „Eden”.

Cartea lui Enoh

O carte care este o lucrare religioasă evreiască veche, Cartea lui Enoh este tradiția lui Enoh și este strâns legată de Noe. După cum știți deja, Noe a fost responsabil de salvarea tuturor animalelor din lume, iar străbunicul său a scris Cartea lui Enoh.

La fel ca Biblia, Cartea lui Enoh este într-adevăr o serie de cărți diferite.

În interiorul cărții veți găsi următoarele:

  • Cartea observatorilor
  • Cartea Parabolelor
  • Cartea astronomică
  • Viziunea visurilor
  • Epistolele lui Enoh

Paznicii au căzut pe pământ și sunt forma noastră de Îngeri care au i-au născut pe Nefili. Ceea ce este interesant este că multe dintre numele găsite în acest text se corelează direct cu Biblia:

Și în timp ce cartea nu este considerată parte a Bibliei, mulți cred că este unul din textele care dețin semnificație religioasă.

Există multe astfel de cărți care nu au făcut-o în Biblie pe care tu și cu mine o cunoaștem astăzi. De ce?

Este posibil ca aceste texte să fie în contradicție cu ceea ce ne spune biserica de secole.

Ceea ce am văzut până acum este că aceste două texte vechi par să se amestece perfect unul în celălalt. Dar merg chiar mai adânc decât cu Annunaki.

Scriptura care are o importanță majoră este [Geneza 5:18] . În acest text, veți găsi pe Enoh, care la înmulțit pe Matusallah, care la înmulțit pe Lamech, care la născut pe Noe.

Aceasta se află în Biblia sfântă și se corelează direct cu cele două texte Cartea lui Enoh și tabletele sumeriene.

Interesant este că Annunaki, Îngerii decăzuți s-ar fi amesteca cu oamenii indigeni așa cum se menționează în Cartea lui Enoh.

Giganții în Biblie

Unde se încadrează Giaganții în toate astea? Ei bine, Annunaki au început să se împerecheze cu oamenii indigeni, iar această uniune a condus la o rasă hibridă numită Giaganți.

Giaganții pot fi găsiți în capitolul 7 din Cartea lui Enoh. Formularea exactă este următoarea: „Și femeile care au conceput au adus giganți, a căror statură era de trei sute de coți”.

Cartea lui Enoh nu este Biblia, dar Biblia vorbeste despre giganti.

Veți găsi giganți în Biblia regelui James și, de asemenea, în Genesis. Geneza 6: 4 afirmă că:

„În acele vremuri, pe pământ erau giganți; și după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor și le-au născut copii, aceștia au devenit oameni puternici, bătrâni, oameni de renume „.

Dar rețineți că toate acestea au avut loc înainte de marele inundații despre care se știe că Noe face parte din istoria biblică.

A fost un război în cer care a determinat observatorii Annunaki  să se amestece cu femeile de pe pământ, ceea ce a dus în cele din urmă la nașterea giganților.

Veți găsi, de asemenea, că în Deuteronom [2: 10-11] :

„Emimii au locuit în trecut, un popor mare, și mulți și înalt, ca Anakimii; Care, de asemenea, au fost considerați giganți, ca Anakim; dar moabiții îi numesc Emimi. „

Țineți minte că acest lucru se întâmplă după marele inundații, ceea ce înseamnă că acești giganți trebuie să fi rătăcit pământul chiar și după inundații.

Există mai multe întâmplări de gigani în Deuteronom, pe care le puteți găsi în Deuteronom:

  • 2: 20-21
  • 03:11

Iosua 17: 5 menționează, de asemenea, Giants în textul său:

„Iosua le-a răspuns: Dacă ești un popor mare, te vei duce în țara de lemn și vei tăia acolo în țara fereziților și a giganților, dacă muntele lui Efraim va fi prea îngust pentru tine”.

Ceea ce este foarte important să înțelegem este că Annunaki nu sunt creatorii lumii sau a rasei umane. În schimb, aceștia sunt îngeri căzuți care au fost creați de Dumnezeu.

Veți găsi, de asemenea, o mențiune despre Enki, un Dumnezeu sumerian care este considerat Domnul pământului.

Privind mai adânc în mitologie, veți găsi, de asemenea, că există giganți menționați în multe texte. Acest lucru nu se întâmplă doar într-o parte a lumii.

Mențiuni de giganți au fost găsite în întreaga lume, inclusiv în Roma, India și Egipt. Practic, fiecare colț al lumii are unele mențiuni despre giganți sau despre o rasă similară care se amestecă cu oamenii.

Doar pentru a numi câteva, puteți găsi Giants în următoarele:

  • Mituri nordice : Jotunheim, o țară a Giants. Diferite tipuri de Giants sunt de asemenea menționate, cum ar fi Jotun și Iotun. Giganții de foc chiar au trăit în Muspelheim.
  • Texte hinduce: Interesant, giganții cunoscuți ca Daityas au luptat împotriva zeilor pentru că erau geloși de frații lor jumătate.
  • Texte grecești : Doi mari giganti numiți Ge și Tar’taros sunt menționați în încercarea de a înfuria cerul. Se spune că acești giganți au fost aruncați pe pământ cu ajutorul lui Hercule și au fost îngropați sub Muntele Edna.

Nu este atât de departe încât sa te uiți la lumea de astăzi. Sunt unii oameni care sunt extrem de înalți. Avem oameni, cum ar fi Bates, care au fost înalt de 7’11 „, și chiar Charlemagne, despre care spun ei că a fost de 8 metri înălțime.

John Middleton a fost declarat a fi 9’3 „, iar revista britanică Strand a postat o fotografie în 1895 a unui mormânt care a fost descoperit în Irlanda, cu o persoană care avea o înălțime de 12’2”.

Această persoană care are un braț de 4’6 „. În timp ce rămășițele gigantului erau folosite în expoziții, nimeni nu știe exact ce sa întâmplat cu această dovadă a existenței Giganților.

Annunaki au lăsat câteva dovezi că au existat, iar legătura cu giganții este una dintre numeroasele care sunt încă explorate astăzi.

Chiar și în propria noastră Biblie, vedem că în spatele Annunaki există o dovadă și că mulți oameni ridică din umeri.

Știm că acest lucru este controversat pentru mulți de citit, dar le cerem celor cu mintea deschisă să ia în considerare scripturile într-o lumină diferită.

Loading...
Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!