Adevărul: trebuie să renunțăm la ceea ce am fost crescuți să credem

Adevărul despre lumea în care trăim este un mister pentru majoritatea oamenilor care trăiesc astăzi. Numai foarte puțini știu adevărul despre istoria noastră, universul, existența noastră. Nimeni din afara unei societăți secrete nu cunoaște adevărul.

Pentru ca noi să cunoaștem adevărul, trebuie să renunțăm la ceea ce am fost crescut să credem; nu doar să o aruncați, ci să o utilizați ca un instrument pentru a căuta adevărul. Pentru a cunoaște adevărul, nu trebuie să vă fie teamă să o înțelegeți.

Pentru a cunoaște adevărul

Trebuie să gândiți logic și să privim la fapte, trebuie să înțelegeți că adevărul este păstrat ascuns, trebuie să realizați că există multe credințe diferite în această lume, trebuie să realizați, de asemenea, că există multe perspective diferite pentru fiecare și fiecare dintre aceste credințe.

Este complet naiv pentru orice individ să creadă că el sau ea știe adevărul, mai ales într-o lume în care oamenii lucrează foarte mult pentru a păstra adevărul de la suprafață.

Poți să te uiți la istorie, știință sau religie pentru a găsi adevărul, dar trebuie să înțelegi că toți au fost manipulați grosolan pentru a ne ține în întuneric. Nici o singură persoană nu a fost crescută să creadă adevărul, nici nu o puteți găsi prin știința sau istoria uzuală.

Principala știință și educație de astăzi este complet distorsionată de puterile care sunt. Oricine merge împotriva sistemului, dacă devine un ghimpe în spatele elitei, acești ghimpi sunt scoși.

Fiecare carte, fiecare articol științific și orice inovație științifică sunt prezentate lumii cu aprobarea elitei.

Oamenii care au în prezent credință sau cred într-un mit sunt o forță împotriva adevărului. Crezând în lucruri care nu există este cel mai rău lucru pe care îl puteți face.

Oamenii religioși(fanatici) care cred atât de tare, vor ignora dovezile științifice, rațiunea, bunul simț și judecata lor cea mai bună. Religia a pervertit sensul cuvântului adevăr. Multe lucruri pe care oamenii religioși le spun, nu cred că sunt în acord cu realitatea sau cu realitatea.

Sunt mituri, superstiții speranțe, nu adevăr.

A spune adevărul este o minciună.

Toate religiile de astăzi au fost create pentru a manipula adevărul și pentru a controla populația umană și a le păstra ca niște neînțelegeri, muncă grea, respectarea legii, plata impozitelor,

Adevărul este că istoria este scrisă de către învingători

Istoria, așa cum o știm astăzi, a fost deformată. Tot ceea ce am învățat la școală a fost complet manipulat, atât de mult încât nu sa întâmplat niciodată; ci o poveste de acoperire a adevărului.

Totul, de la ceea ce privim la televizor, știri, la ceea ce învățăm în școală și cărțile pe care le cumpărăm de la societățile de publicare, chiar și corporațiile și băncile care controlează și dictează guvernele, politicienii și legile noastre, au controlul total asupra celor 13 cele mai bogate familii, cunoscute sub numele de consiliul de 13; pe care noi îl numim Illuminati.

Ele controlează tot ceea ce vizionați, tot ceea ce citiți și toată muzica pe care o ascultați.

În trecut, spre deosebire de azi, elita a afirmat că are dreptul divin de a conduce; ei au pretins că sunt descendenți direcți ai zeilor.

Ceea ce au făcut pentru genomul nostru și specia noastră a fost considerat un păcat împotriva universului. În realitate, suntem toți descendenți direcți ai Annunaki, fiecare ființă umană are astăzi ADN reptilian.

Adevărul transmis prin intermediul mass-media

Televiziunea este un instrument special folosit de elita pentru a trimite un mesaj publicului. Tot ce afirmă un politician sau un canal de știri se spune doar dacă li se permite să o spună.

Politicienii, canalele de știri și actorii de la Hollywood au un lucru în comun, toți sunt actori care citesc un scenariu, fiind folosite pentru a influența și a distrage publicul de ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Ele nu sunt decât păpuși, măști, actori pentru elită. Singura misiune a unui politician este să citească un scenariu și să semneze documente pentru a satisface publicul, el nu are nici o putere reală.

Aceste discursuri au fost scrise și convenite de către controlorii globali, parte a cabalului, iar apoi au fost înmânate primilor miniștri pentru a le citi oamenilor din țările respective. Democrația nu a intrat niciodată în imagine.

Singura sarcină a unui canal de știri este de a citi un scenariu, pot spune doar ceea ce li se permite să spună, chiar până la nivel local. Puteți vedea canalele de știri care raportează exact aceeași poveste, exact în același mod. Știți de ce? Deoarece au aceeași sursă.

Nu există o republică sau o democrație, nu există nici o libertate de presă pe această planetă, ci o iluzie a ceea ce ni se permite să vedem și să știm. Întreaga lume nu este altceva decât un spectacol de realitate pentru a ne viziona la televizor. Nu am avut niciodată drepturi.

Absolut nimic din ceea ce un funcționar vă spune, indiferent dacă este în politică, educație, mass-media sau în orice domeniu științific, nu este adevărul, ci doar o interpretare sau o declarație aprobată pentru evenimente sau statistici.

Există atât de multă dezinformare și manipulare acolo, chiar și pentru noi căutătorii de adevăr, este greu să vedem prin ceață.

În 1983 au scos o melodie ca și avertisment. Unii o știu, alții nu…

Se numește: Fiecare respirație pe care o luați.

Dezinformatorii au infiltrat toate organizațiile despre care știm că includ religiile abrahamice, spiritualismul, inclusiv New Age, teoria extraterestră, mișcarea adevărului, mass-media alternative, politicienii terți și toate celelalte forme ale adevărului care caută surse teoretice de conspirație.

Aceste surse la care ne uităm sunt doar pentru a ne dezinforma de adevăr, păstrând pe aceia dintre noi care sunt mai conștienți de ceea ce se petrece în jurul nostru de a vedea adevărul absolut și de a ne prinde într-o realitate în care adevărul parțial pe care l-am descoperit deja nu trebuie să fie pus la îndoială, astfel încât să credem ceea că ne-am trezit, în realitate suntem încă în întuneric.

Este important să întrebați tot ceea ce învățați și pe oricine îi aflați, este posibil să fiu un dezinformator care încearcă să inducă în eroare spectatorul; spunându-vă să mă întrebați, ar putea fi văzută ca o strategie pentru a atrage spectatorul să aibă încredere în ceea ce spun.

Odată ce eliminați imposibilul imposibil, ceea ce rămâne, oricât de improbabil, trebuie să fie adevărul.

Citește și
error: Avem pagină de contact dacă doriți ceva !!